Kuva: Lauri Kujanpää

Entinen Stratovarius-basisti liittyy Timo Tolkin yhtyeeseen - "Tervetuloa, vanha ystävä!"

27.05.2020 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Fanit toivovat rumpaliksi entistä Stratovarius-muusikkoa.

Stratovarius-yhtyettä vuoteen 2008 asti luotsannut kitaristi Timo Tolkki, 54, on perustanut uuden Timo Tolkki´s Infinite Visions -yhtyeen.

Vastikään elämäkertakirjansa julkaissut Tolkki ilmoittaa nyt yhtyeen Facebook-sivulla, että on saanut mukaan vanhan ystävänsä. Infinite Visionsiin liittyy nimittäin Stratovariuksen ex-basisti Jari Kainulainen.

"Haluan toivottaa vanhan ystäväni Jari Kainulaisen mukaan Infinite Visionsiin. Kainulainen on minulle maailman paras basisti enkä malta odottaa kiertueita", Tolkki kertoo tiedotteessa.

Yhtyeen on tarkoitus nauhottaa esikoisalbumi vielä tämän vuoden aikana ja kiertää maailmalla ensi vuonna. Kainulaisen ja Tolkin lisäksi yhtyeeseen kuuluvat vokalisti Jorge Segersbol ja kosketinsoittaja Jimmy Pitts. Rumpali ilmoitetaan ensi kuussa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Monet fanit toivovat, että yhtyeen rumpaliksi saataisiin Stratovariuksessa soittanut Jörg Michael. Michael jätti Stratovariuksen vuonna 2012.

Michael ja Tolkki ovat myös nykyään hyvissä väleissä ja keskustelivat yhdessä The Timo Tolkki Podcastissa. Voit katsoa jakson alta tai tästä.

Lue myös: Timo Tolkki rehellisenä elämäkertakirjassaan: "Jouduimme hakemaan köyhäinavusta ruokaa"

Lue myös: Timo Tolkki olisi valmis esiintymään Stratovariuksen kanssa - "Olen avoin idealle"

Kilpailut

Uusimmat