Stratovarius-solisti: Kiertueruokavalio uusiksi

19.06.2009 12:54 - Eeva Rajala

Eilen Voicen Juhannus Festivalilla Himoksella esiintyneen Stratovariuksen solisti olisi valmis laittamaan yhtyeen backstage-raiderin uusiksi, ainakin ruoan osalta.

Timo Kotipelto kertoo Voicelle, että kiertueilla tulee syötyä turhan epäterveellisesti ja osasyynä on raiderin sisältö; takahuoneesta pitää löytyä pizzaa.

"Pitäisi olla parempi ruokavalio. Pitäisi syödä terveellisemmin. Olen itse asiassa tänä vuonna syönyt aika huonosti, koska on ollut kiireitä. Mutta pyrin välttämättään tuota Mäkkäri- ja pizza-osastoa, jota on tietenkin yllättäen aina tarjolla. Keikan jälkeen täälläkin on luultavasti pizzaa, koska se lukee tuolla meidän raiderissa. Vedät tuollaisen peruspizzan tai perhepizzan yöllä kolmen neljän aikaan naamariin, niin voi olla aika raskas seuraava aamu", Kotipelto myöntää.

Jos Kotipelto saisi valita vapaasti, niin söisi kiertueella enemmän kanapohjaisia ruokia. Salaatti ja sushikin toimisivat. Myös kaikki liharuoat toimivat ruokavaliotaan pohtimaan alkaneelle miehelle: "Kaikki pihvit menevät hienosti. Ehkä tässä pitäisi kiinnittää enemmän huomiota ruokavalioon."

Eilisen Voicen Juhannus Festivalin juhlapäivän päätti Stratovarius, joka aloitti settinsä vahvasti Hunting High And Low -biisillä. Stratovariuksen solisti Timo Kotipeltohan kertoi aiemmin Voicelle, että yhtyeen loppuvuosi on yhtä helvettiä ja eilen mies oli edelleen samaa mieltä: keikkoja riittää vaikka muille jakaa.

Kilpailut

Uusimmat