Kuva: Emmi Moilanen

Anna: Evelina huusi järjestysmiehiä turhaan apuun keikalla - raahasi häirikkömiehen itse lavalta

10.06.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Laulaja kertoo Anna-lehdelle viime vuonna sattuneesta epämieluisasta tilanteesta keikalla.

Laulaja Evelina, 25, kertoo Anna-lehden haastattelussa epämieluisasta tilanteesta keikalla viime vuonna. Nainen oli keikalla Himoksella, kun humalainen mies nousi yhtäkkiä lavalle tanssimaan. Evelina alkoi huutaa järjestysmiehiä apuun, mutta tuloksetta. Tästä sisuuntuneena nainen itse tarttui häirikkömieheen ja veti hänet pois lavalta.

- Minulla on yleensä pitkä pinna ja kestän aika hyvin kaikennäköistä, mutta uhkaavat tilanteet ovat sellaisia, jotka saavat liskoaivoni toimimaan. Huonolle käytökselle ja paskanjauhannalle minulla on nykyään nollatoleranssi, Evelina kertoo Annalle.

Evelina on kohdannut huonoa käytöstä keikoillaan tämän jälkeenkin. Helmikuussa hän oli keikalla Silja Symphony -laivalla, ja tuolloin hän kuuli yleisöstä alentavan ”paita pois” -huudahduksen. Nainen keskeytti hetkeksi esityksensä ja antoi huutelijan kuulla kunniansa. Voit lukea lisää välikohtauksesta tästä jutusta.

- Yksityiselämässäni olen hyvin kärsivällinen enkä kovin helposti edes ärähdä mistään, mutta tilanteissa, joissa joku tuntematon tulee rajojeni yli, se on että naps, mun ei tarvi tällaista katsella, Evelina kuvailee Annalle.

Lue myös: Laulajakaunotar Evelina täytti vuosia - ihastuttava selfie keräsi huiman määrän onnitteluviestejä

Lue myös: Evelina julkaisi uutta musiikkia - haikean kaunis videomaistiainen hurmasi fanit

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat