Kuva: AOP

Kygo ja legendaarinen Tina Turner yhdistävät voimansa - fanit menivät sekaisin uutisesta

14.07.2020 16:45 - Iiro Myllymäki

Eläkkeelle vetäytynyt Tina Turner on antanut huippu-DJ:n tehdä remixin kasarihitistään.

Norjalainen huipputuottaja ja DJ Kygo, 28, on julkaisemassa remixin legendaarisen Tina Turnerin, 80, hitistä What’s Love Got to Do With It. Mies ilmoitti asiasta Twitterissä, missä hän jakoi myös sinkun kansikuvan.

En voi uskoa, että julkaisen yhteistyöbiisin Tina Turnerin kanssa tänä perjantaina! What’s Love Got to Do With It on yksi suosikkilauluistani kautta aikojen, ja tuntuu surrealistiselta saada mahdollisuus työskennellä näin legendaarisen artistin kanssa!” Kygo hehkuttaa päivityksessään.

Jos päivitys ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä.

What’s Love Got to Do With It on yksi Turnerin maineikkaan uran suurimmista hiteistä ja naisen ainoa Billboard-listan listaykkönen. Tina Turner sai kappaleella peräti kolme Grammy-palkintoa vuonna 1985.

Kygon ilmoitus on saanut miehen someseuraajat villiintymään.

”En malta odottaa!”

”Tina on legenda!”

”Tiedän jo nyt, että siitä tulee uskomattoman hyvä.”

Tina Turner on vetäytynyt eläkkeelle jo vuosia sitten ja asuu tätä nykyä Sveitsissä aviomiehensä kanssa. Viime vuonna tähti kertoi New York Timesille, ettei ole aikeissa palata eläkkeeltä parrasvaloihin. Näin ollen hän tuskin mainostaa nyt julkaistavaa remixiäkään, ja Kygon jakama ”yhteiskuva” on kasattu yhteen Turnerin reilut 10 vuotta vanhasta promokuvasta ja Kygon kuvasta. Tina Turner teki jäähyväiskiertueensa vuosina 2008-2009.

Kygolla on aiempaakin kokemusta legendaaristen laulajien kappaleiden remixien tekemisestä. Viime vuonna julkaistiin Whitney Houstonin Higher Love -kappaleesta tehty remix, joka on saanut Spotifyssa jo liki 400 miljoonaa striimausta.

Lue myös: Whitney Houstonin harvinaisesta kappaleesta julkaistiin EDM-versio - taustalla huippu-DJ

Lue myös: Tina Turner, 77, pakeni yöhön väkivaltaista suhdetta: "Se oli vaarallista"

Lähteet: Billboard, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat