Kuva: AOP

Tina Turner, 77, pakeni yöhön väkivaltaista suhdetta: "Se oli vaarallista"

27.10.2017 09:45 - Anna Hopi

Turner oli nuori artisti joutuessaan pakenemaan entisen aviomiehensä luota.

Musiikkilegenda Tina Turneria arvostetaan hänen pitkän uransa, tunnistettavan laulusoundinsa, mutta myös henkilökohtaisen tarinansa vuoksi. Turner esiintyi uransa alussa 1960-luvulla yhdessä entisen aviomiehensä Ike Turnerin kanssa. Parin suhde oli väkivaltainen ja laulajalle jopa hengenvaarallinen.

Hän muisteli The Jonathan Ross Show'ssa entistä avioliittoaan. Pari päätyi kuuluisuuteen Proud Mary ja River Deep, Mountain High -kappaleiden ansiosta. Lähdön hetki suhteesta oli vaikea.

- Kävelin ulos suhteestamme ilman yhtään mitään. Minun piti pärjätä yksin perheeni ja muiden kanssa, joten työskentelin taas yksin. Oli vaikeaa lähteä omilleen ja se oli myös vaarallista, koska Ike oli väkivaltainen persoona. Silloin hän käytti huumeita ja oli todella epävarma, Turner muisteli lähdön hetkeä.

- Minulla ei ollut rahaa. Minulla ei ollut paikkaa, minne mennä. Otin riskin ja kävelin ulos ovesta kun hän nukkui. Jätin hotellin, menin ulos keittiöstä ja maantielle. Muistan, etten siinä kohtaa tajunnut auton nopeutta ja juoksin tiellä, niin iso rekka tuli kohti ja soitti torveaan, ja tunsin sen että se oli tulla ylitseni.

Turner ei saanut Ikeltä minkäänlaista apua eron jälkeen - mies piti kaiken.Silti hän onnistui rakentamaan itselleen pitkän, kestävän ja menestyksekkään soolouran. Hän on ollut onnellisesti naimisissa miehensä Erwin Bachin kanssa vuodesta 2013.

(kuva: AOP)

Lue myös: Tina Turner, 77, on edelleen upeassa kunnossa - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat