Kuva: AOP

Abban paluu siirtyy jälleen - Björn Ulvaeus vakuuttaa, että ensi vuonna kuullaan 5 uutta kappaletta

23.07.2020 08:15 - Roy Kokkonen

Koronaviruspandemia on vaikeuttanut yhtyeen musiikintekoa.

Ruotsalainen popyhtye Abba aikoo julkaista viisi uutta kappaletta ensi vuonna. Yhtyeen oli tarkoitus julkaista kyseiset kappaleet jo tämän vuoden puolella, mutta yhtyeen paluu siirtyy vuoteen 2021 koronaviruksen aiheuttamien käytännön ongelmien vuoksi.

Reason To Be Cheerful -podcastin juontaja Geoff Lloyd kertoo puhuneensa asiasta Björn Ulvaeuksen kanssa. 

- He ovat äänittäneet viisi uutta kappaletta. Niiden oli tarkoitus tulla ulos viime vuoden lopussa. Teknisten ongelmien ja pandemian vuoksi ne ovat kuitenkin viivästyneet. Hän lupasi minulle, että uutta Abba musiikkia kuullaan vuonna 2021, hän kertoo.

Abban projekti uuden musiikin tekemiseksi on viivästynyt jo useampaan kertaan. Yhtye kertoi julkaisevansa kaksi uutta kappaletta jo vuonna 2018. 

Uutisoimme viime vuonna yhtyeen paluun viivästymisestä. Taustalla olivat tekniset ongelmat Abbatar-hahmojen kanssa. Abban on tarkoitus lähteä kiertueelle virtuaalisten hologrammien luoman lavashow'n avulla.

Jo tuolloin Ulvaeus myönsi, että musiikin julkaisu on ”venynyt liian pitkään".

Popyhtyeen edellinen studioalbumi on julkaistu 38 vuotta sitten, vuonna 1982. Yhtye nousi maailmanmaineeseen voitettuaan Euroviisut vuonna 1974 kappaleella Waterloo

Lue myös: Mamma mia! -musikaali saanee kolmannen osan - "Tarkoituksena on tehdä trilogia"

Lue myös: ABBA-tähti Björn Ulvaeus, 75, avoimena seksielämästään - kertoi viikoittaisten seksikertojen määrän

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat