Kuva: Anna Myyryläinen

Stam1nan juhlakonsertti siirtyy joulukuulle - "Elämä on kuin moshpit - aina sattuu ja tapahtuu"

28.07.2020 14:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stam1nan piti esiintyä syyskuussa Helsingin jäähallissa.

Stam1na ilmoittaa Facebook-sivullaan, että yhtyeen Viimeinen Atlantis -juhlakonsertti siirtyy syyskuulta joulukuulle. Syyksi kerrotaan koronaviruksen leviämisen estäminen.

"Stam1nan Viimeinen Atlantis – keikka siirtyy syyskuulta uuteen ajankohtaan Covid-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva kokoonpano juhlistaa 10 vuotta sitten julkaistua Viimeinen Atlantis -albumiaan sunnuntaina 20. joulukuuta 2020 Helsingin Jäähallissa. Myöhempi tapahtumapäivä turvallisissa olosuhteissa mahdollistaa myös juhlakeikan tuotannon niin suuressa muodossa kuin Stam1nan keikan kuuluukin olla", tiedotteessa kirjoitetaan.

Yhtyeen kitaristi-laulaja Antti Hyyrynen kommentoi sanomalla, että yhtye ei halua tinkiä "tulesta ja tappurasta".

"Elämä on kuin moshpit - aina sattuu ja tapahtuu. Siispä turvallisuus ennen kaikkea, kaverit takaisin jaloilleen ja koko joukolla katse kohti tulevaa. Hyvä puoli jäähallikeikan siirtämisessä on se, että näin saamme toteutettua kaikkien aikojen suurimman Stam1na-show'n täydessä loistossaan. Emme halua tinkiä tulesta ja tappurasta. Lisäksi, saamme jatkaa kesällä käynnistynyttä sävellystyötä keskeytyksettä... Yhdeksättä albumia on määrä äänittää vielä kuluvan vuoden aikana. Mutta ennen tätä kaikkea pääsemme näkemään porukalla elokuun Rock In The City -keikoilla. Mosh fukin' mosh!”

Aiemmin ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi esiintymispäivä ei käy, niin liput voi palauttaa 15. syyskuuta 2020 mennessä ostopaikkaan.

Koko julkaisun näet alta tai tästä.

Lue myös: Esikoiskirjailija Antti Hyyrynen ei usko maailmanloppuun - "Joudumme tottumaan kaikkeen uuteen"

Lue myös: Fanit innostuivat Stam1nan poikkeuksellisesta fanituotteesta: "No nyt"

Kilpailut

Uusimmat