Jack White: Eksklusiivinen fanipalvelu kertakäyttömusiikkia vastaan!

07.07.2009 10:49 -

White Stripesista tuttu Jack White taistelee kieroa musabisnestä vastaan lanseerammalla oman levy-yhtiönsä kautta fanipalvelun. Muusikon Third Man Records -bändien faneille kohdistettu palvelu lupaa eksklusiivista materiaalia korvausta vastaan.

White on jo vuosia harmitellut musabisneksen huonoa tilaa. Miehen oman Third Man Recordsin alle luotu The Vault -palvelu on Whiten mukaan vastaisku, sille että internet tekee musiikista kertakäyttöistä.

Uuden fanipalvelun tarkoitus tarjota muun muassa ainutlaatuista videomateriaalia, foorumeita ja pre-sale keikkalippuja, kertoo musiikkisivusto Pitchfork.com.

Palveluun voi ostaa kerran kuussa maksettavan seitsemän dollarin perujäsenyyden tai 20 dollaria kuussa maksavan platinum-jäsenyyden. Kalliimman paketin erikoisuutena on joka kolmas kuukausi ainostaan jäsenille julkaistava vinyylipaketti ja t-paita. Vinyyleitä ei tulla myymään kaupoissa.

White kertoo blogissaan toivovansa, että palvelun ympärille rakentuva yhteisö on paikka, missä fanit voivat kokea musiikin parhaimmillaan.

Kilpailut

Uusimmat