Kuva: Jaakko Manninen

Oliverin uusi single kertoo hetkestä, kun rajoitukset on purettu - "Tulkaa ulos, nyt on turvallista"

14.08.2020 12:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Oliverin laulaja Jari Väyliö halusi kappaleesen juhlan tunnelman.

Pop-rock yhtye Oliver julkaisi tänään perjantaina 14. elokuuta Yhtä kuin elämä -nimisen uuden singlen . Atomic Swingin ja Billy Talentin hengessä tehty kappale kertoo siitä hetkestä, kun rajoitukset on purettu ja ihmiset pääsevät taas ulos elämään ja juhlimaan ilman pelkoa ja huolta.

- Yhtä kuin elämä -hokema syntyi jo hyvin aikaisessa vaiheessa ja se tuntui heti laulun ytimeltä. Halusin löytää tähän lauluun sen latauksen, joka on siinä hetkessä kun kaikki rajoitukset on purettu ja saadaan taas elää ja hengittää ilman huolta. Se hetki kun meille kerrotaan, että tulkaa ulos, nyt on turvallista. Halusin saada siihen oikean juhlan tunnelman, jossa viini virtaa ja huominen ei huoleta lainkaan, Oliverin laulaja Jari Väyliö kertoo kappaleen tekstistä.

Väyliö on uunituoreen tiedotteen mukaan miettinyt kuluneen kevään aikana paljon ihmisten suhtautumista kriiseihin ja elämään ylipäänsä. Johtopäätökset heijastuivat myös Yhtä kuin elämä -kappaleeseen.

– Minulle ainakin tämä aika on korostanut sitä, että elämä ei ole ikuista. Se ei ole itsestään selvää ja koskematonta. Se on lopulta hyvinkin ohut lanka, jonka varassa päivämme vähenevät vääjäämättä. Ymmärsin myös, että se ohut lanka ei katkea siihen, että nautimme ja elämme täyttä elämää. Rakastamme ja ymmärrämme ympärillämme olevia ihmisiä ja luomme oman onnen tunteen kautta hyvyyttä ja lämpöä muidenkin nautittavaksi. Tämä elämä ei ole "sitten kun” tai "joskus sitten”. Tämä elämä on nyt ja tässä ja on erittäin paljon meistä itsestämme kiinni minkälaisen polun edessä näemme, Väyliö sanoo.

Uutuuskappaleen pääset kuuntelemaan alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Lue myös: Oliverin uusi kappale sai inspiraationsa Facebook-päivityksestä: 'Asenne ratkaisee, aina'

Kilpailut

Uusimmat