Kuva: Milena Raappana

Mira Luoti seuraa Erika Vikmanin jalanjäljissä - "Mä oon niin onnellinen"

17.08.2020 12:45 - Iiro Myllymäki

Mira Luoti on kiinnitetty Arttu Wiskarin levy-yhtiö Mökkitie Recordsille.

Mira Luoti, 42, on solminut sopimuksen Warner Musicin ja Mökkitie Recordsin kanssa. Nainen iloitsee asiasta Instagramissa.

”Tästä se lähtee. Vihdoin saan huutaa ilosta ja kertoa koko maailmalle! Mä oon niin onnellinen. Löysin kotiin”, Luoti kirjoittaa.

Päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Mökkitie Records on Arttu Wiskarin osittain omistama levy-yhtiö, joka toimii Warner Music Finlandin alaisuudessa. Wiskarin lisäksi Mökkitie Recordsin artisteja ovat muun muassa Erika Vikman, HesaÄijä sekä Pasi ja Anssi.

Mira Luoti on julkaissut kaksi ensimmäistä albumiaan Sony Musicin alaisuudessa. Myös Erika Vikman siirtyi Sony Musicin tallista Mökkitie Recordsille. Vikmanin ensimmäinen julkaisu uudessa levy-yhtiössä oli UMK-kilpailukappale Cicciolina, joka nousi isoksi hitiksi ja avasi uuden sivun Vikmanin uralla. Erika Vikman on toivottanut Mira Luodin tervetulleeksi Mökkitien artistiperheeseen kommentoimalla tämän päivitystä.

”Tervetullooo!” Vikman kirjoittaa ihastuneiden emojien kera.

Mira Luodilla ja Arttu Wiskarilla on yhteistä musiikillista taustaa. Molemmat nähtiin Vain elämää -ohjelman kahdeksannella kaudella. Tuolloin Luoti versioi Wiskarin Kun me diskossa suudeltiin -kappaletta.

Lue myös: IL: Kolmen lapsen äiti Mira Luoti keikkailusta ja perhe-elämästä: 'Kuviot mietitään tarkkaan'

Lue myös: Mira Luoti: 'Lapseni syövät lihaa, mutta joskus näytän heille hirveitä esimerkkejä tehotuotannosta'

Kilpailut

Uusimmat