Kuva: Youtube

MTV:n VMA-gaalassa upea suomalaissaavutus - vuoden parhaan musiikkivideon ohjasi suomalainen

31.08.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Suomalainen Anton Tammi on ohjannut videoita supersuositulle The Weekndille.

MTV Video Music Awards -tapahtumassa on jälleen palkittu artisteja ja musiikkivideoiden tekijöitä. Eniten voittoja kahmi Lady Gaga, ja palkittujen joukossa oli myös The Weeknd. The Weekndin Blinding Lights -musiikkivideolle myönnettiin illan tärkein palkinto, eli vuoden parhaan musiikkivideon palkinto.

Tämän myötä palkituissa nähtiin myös suomalaisväriä. Blinding Lights -videon on ohjannut suomalainen Anton Tammi. Parhaan musiikkivideon palkintokategoriassa korostetaan artistia, mutta kyseinen The Weekndin video oli ehdolla myös parhaasta ohjauksesta, minkä yhteydessä Tammen nimi mainittiin. Tuossa kategoriassa videolle ei tosin voittoa tullut. Parhaan musiikkivideon palkinnon kiitospuheessaan The Weeknd muun muassa kiitti Tammea ja vaati oikeutta rasistisen poliisiväkivallan uhreille.

Blinding Lights palkittiin VMA-gaalassa myös r’n’b-kategoriassa. Voittoisan musiikkivideon voit katsoa alta tai tästä linkistä. Blinding Lights -musiikkivideolla on YouTubessa yli 220 miljoonaa näyttökertaa.

Anton Tammi on ohjannut videoita The Weekndin lisäksi myös toiselle maailmantähdelle Halseylle ja ruotsalaisartisti Lykke Lille. Tammen ja The Weekndin yhteistyö on ollut mittavaa kanadalaisartistin tuoreimman levyn tiimoilta. Tammi on ohjannut myös Heartless- ja In Your Eyes -sinkkujen musiikkivideot.

Lue myös: Suomalainen Anton ohjasi musiikkivideon maailmantähdelle - kerännyt nopeasti 8 miljoonaa katselua

Lue myös: Kasvomaski taipuu myös juhlatyyliin - katso Lady Gagan erikoiset MTV Video Music Awards -lookit

Lähteet: MTV VMA, Deadline

Kilpailut

Uusimmat