Kuva: Mikko Räsänen

Apulanta täyttää 30 ja nousee Olympiastadionin lavalle: "Suuruudenhulluudessaan ihan älytön ajatus"

21.09.2020 09:29 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Apulanta täyttää ensi vuonna 30 vuotta.

Apulanta täyttää ensi vuonna 30 vuotta, jonka kunniaksi bändi nousee suurimmalle lavalle kuin koskaan aikaisemmin. Yhtye ottaa nimittäin haltuun uusitun Olympiastadionin lavan. Konsertti kantaa teeman mukaisesti nimeä A30.

Apulannan matka on ollut uskomaton ja ainutlaatuinen alusta alkaen. Heinolassa vuonna 1991 perustettu yhtye on saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Apulanta on julkaissut ilmiömäisen suosion siivittämällä urallaan yhteensä 12 albumia, 5 kokoelmalevyä, livetallenteita ja lukuisan määrän ep:itä ja singlejä. 

Olympiastadionilla tullaan kokemaan räjäyttävä kavalkadi kuolemattomia klassikoita ja uusimpia hittejä!

- Onhan nää stadionjuhlat suuruudenhulluudessaan ihan älytön ajatus, mutta kerranhan sitä vaan bändi täyttää 30! Tässä on ollut tämmöistä valotonta aikaa jo turhan kauan, niin kelattiin, että nyt on aika nostaa soihtu korkealle ja valaista tietä. A30:llä me halutaan olla pystyttämässä kirkasta majakkaa, jota kohti voidaan yhdessä kulkea. Me kaikki ansaitaan kunnon juhlat!, kommentoi laulaja-kitaristi Toni Wirtanen.

Fanit ovat ottaneet uutisen innolla vastaan ja muun muassa Instagramissa julkaisu on kerännyt hurjasti kommentteja.

"Ihan mahtavaa."

"Olen todellakin mukana."

"Tätä on syytä juhlia."

Apulanta julkaisi 60 uutta ongelmaa -nimisen uutuuskappaleen 10. syyskuuta. Biisin musiikkivideon pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Apulanta on luonut nahkansa, kertoo Toni Wirtanen - "Olisin halunnut tehdä tätä jo milleniumina"

Kilpailut

Uusimmat