Kuva: Jaakko Manninen

Kutsu juhlimaan - Oliverin uutuuskappale on osoitettu arjen kärrynpyöriä veteleville aikuisille

16.10.2020 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Madonna on Oliver-yhtyeen popahtavin kappale.

Pop-rock yhtye Oliver julkaisi tänään uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Madonna. Biisin tuotantoon on tuotu kasaripopin elementtejä Oliverin pop-rock seoksen joukkoon ja kappale onkin bändin uran popein biisin.

Madonna on kappale arjesta irtautumisesta ja juhlimisesta.

- Madonna on kutsu juhlimaan kaikille arjen kärrynpyöriä veteleville aikuisille. Näin biisin tekstiä tehdessä mielessäni meidän keikkatilanteen, jossa tunnelma on käsinkosketeltavan riehakas. Kukaan ei mieti mitä tapahtuu vaan asioiden annetaan vain tapahtua. Musiikki virtaa ihmisten läpi ja hyvä olo valtaa sekä kehon että mielen. Syntyi ajatus Madonnasta.

- Tämä laulu on kutsu kaikille meille arjen kärrynpyöriä veteleville aikuisille. Kaikille meille, jotka luulemme, ettemme ole ansainneet välillä taukoa ja sitä hetkeä, jolloin irtoamme maasta ja pidämme hauskaa. Olemme ansainneet juuri sen ja vielä niin paljon enemmän, Oliverin laulaja Jari Väyliö kertoo.

Väyliö on havainnut vuosien aikana keikkailun yhteydessä, että aika moni kokee aikuisiällä juhlimisen ja irrottelun hankalana ja jotenkin vääränä asiana.

–Se koetaan monesti jotenkin vääräksi, että ihminen lähtee pitämään hauskaa. Ja juhliminenhan ei tietenkään tarkoita sitä, että täytyisi olla kolmen promillen humalassa ja peseytyä yön pimeinä tunteina suihkulähteessä. Jokainen tehköön sen tyylillään. Minä olen sitä mieltä, että jokaiselle meistä pieni irtiotto ja bailaaminen tekevät kyllä erinomaisen hyvää aina välillä. Omasta arkilaatikosta irtautuminen vapauttaa meissä jotain sellaista energiaa, joka auttaa jaksamaan myös maanantaisin ja tiistaisin.

Madonna on neljäs ja viimeinen julkaisu ennen marraskuussa ilmestyvää ep:tä. Kappaleen pääset kuuntelemaan alta.

Lue myös: Erotyöstä sai alkunsa Jari Väyliön henkilökohtaisin kappale - kuuntele Jälki

Kilpailut

Uusimmat