Kuva: YouTube

Haloo Helsingin uutuuskappale sai näyttävän musiikkivideon - katso

14.10.2020 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Haloo Helsinki! teki yllätyspaluun julkaisemalla uutta musiikkia.

Haloo Helsinki! sai fanit innostumaan julkaisemalla täysin odottamatta uutta musiikkia. Tauolle jääneen bändin oli määrä palata uuden musiikin kera vuonna 2021, mutta yllättäen yhtye päättikin julkaista ajankuvaa maalailevan Lady Domina -kappaleen. 

- On mennyt yli kaksi vuotta siitä kun ollaan viimeksi julkaistu musaa, mutta tulevaa levyä on tehty täysillä jo koko tämä vuosi. Keskellä levytyssessiota syntyi spontaanisti jazz-viitteitä ja musiikillista pilkettä silmäkulmassa sisältävä biisi, johon Elli kirjoitti ajankuvaa maalailevan tekstin. Tästä syystä halusimme julkaista biisin jo nyt, vaikka alun perin luvattiinkin tulla takaisin vasta 2021, yhtye kertoi tiedotteessa.

Kappale kertoo hyvin hetkestä, jossa elämme. Kulutamme luonnonvaroja enemmän kuin pitäisi, emmekä aina välttämättä osaa katsoa asioita muiden kantilta. Samaan asiaan Elli Haloo otti kantaa myös uudessa somejulkaisussaan. 

Nyt ei oo aikaa jäädä kaupittelemaan sen kummemmin, vaan meidän pitää toimia yhdessä nyt vielä kun tää maa meidän jalkojen alla vihertää! Tapoja on monia, otetaan selvää! Netti on pullollaan tietoa ja maailma on täynnä ihmisiä, joita kiinnostaa! Keskustele! Kaikkien erilaisten ja erimielisten kanssa! Opi! Hyväksy ja älä hyväksy! Toimi!” Elli Haloo julistaa.

Lady Domina -kappaleen näyttävän musiikkivideon pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Haloo Helsingin Elli haikeana somessa: "Oon vältellyt tätä postausta!"

Kilpailut

Uusimmat