Kuva: All Over Press

Miley Cyrusin uudella levyllä kuullaan Billy Idolia ja Joan Jettiä - luvassa rockimpaa soundia?

17.11.2020 08:15 - Roy Kokkonen

Laulaja Miley Cyrusin tulevalta levyltä voi odottaa rockimpaa otetta. Plastic Hearts -albumi julkaistaan 27. marraskuuta.

Laulaja Miley Cyrus, 27, paljasti viime perjantaina Plastic Hearts -levyllä kuultavien kappaleiden nimet. Cyrus julkaisi Twitterissä kuvan, josta käy ilmi, että 27. marraskuuta ilmestyvällä albumilla on 12 kappaletta.

Samalla kävi ilmi, että levyllä kuullaan vieraileviä tähtiä.

Uutisoimme aiemmin, että artistin on huhuttu tekevän yhteistyötä Dua Lipan kanssa. Huhut varmistuivat todeksi, sillä mukana levyllä on Prisoner-niminen kappale, jonka vierailevaksi tähdeksi Dua Lipa on merkitty.

Levyltä voi odottaa rockimpaa otetta, sillä mukana on kaksi tunnettua rocktähteä.

Levyllä kuullaan yhteistyökappaleet muun muassa I Love Rock 'n' Roll -hitistä tunnetun rocklaulaja Joan Jettin ja White Wedding ja Rebel Yell -kappaleista tunnetun Billy Idolin kanssa.

Syksyn aikana on kuultu useita vihjeitä siitä, että Cyrus olisi siirtymässä musiikillisesti raskaampaan suuntaan.

Cyrus julkaisi marraskuun alkupuolella cover-version The Cranberries -yhtyeen kappaleesta Zombie. Aiemmin tänä vuonna kuultiin cover Blondien biisistä Heart of Glass.

Viime viikolla Cyrus julkaisi rockvaikutteisen remixin tämän kesän hitistään Midnight Sky. Mukana Edge of Midnight -nimisellä versiolla on Fleetwood Mac -rockyhtyeestä ja soolourastaan tunnettu Stevie Nicks. Kappale on tehty yhdistelemällä Cyrusin kappaletta ja Nicksin Edge of Seventeen -hittiä vuodelta 1981.

Alta näet koko kappalelistauksen:

1. “WTF Do I Know”

2. “Plastic Hearts”

3. “Angels Like You”

4. “Prisoner” feat. Dua Lipa

5. “Gimme What I Want”

6. “Night Crawling” feat. Billy Idol

7. “Midnight Sky”

8. “High”

9. “Hate Me”

10. “Bad Karma” feat. Joan Jett

11. “Never Be Me”

Kilpailut

Uusimmat