Kuva: Anette Aittakallio

Kotiteollisuuden levy valmistuu päivä päivältä - nyt esitellään kitaraosastoa

16.11.2020 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kotiteollisuus on perunut loppuvuoden keikat.

Lappeenrannan rock-ylpeys Kotiteollisuus on valmistellut pitkin vuotta 17. studioalbumiaan. Yhtye ilmoitti vastikään, että nyt albumin teolle vasta löytyykin aikaa, kun loppuvuoden keikat on peruttu.

Kotiteollisuus julkaisi Facebook-sivullaan kuvasarjan, jossa esitellään yhtyeen keulakuvan Jouni Hynysen, 50, käyttämiä kitaroita. Samalla kerrotaan, että kitarat on nyt nauhoitettu.

"Jounin kitara-arpajaiset KT-levylle on hoidettu. Viimeiset valinnat: "Jatsarilla" nivusiin ja "Barska-Arskaa" perään. Elämälle kiitos, sain siltä vähän. Kuvat otti Mikko Karmila"

Näet julkaisun alta tai tästä.

Kotiteollisuus on koronavuotena soittanut muun muassa useita striimikeikkoja, joista palaute on Hynysen mukaan ollut helvetin hyvä. Vaikka mies soittaakin mielellään ihan normaalin live-yleisön edessä, tullaan kuitenkin striimikeikkoja tekemään, jos pandemia estää yleisön pääsyn konserttipaikoille.

- Jengi tuntuu olevan ihan liekeissä, ja kun tutkimme keikan aikana ruutuun tulevaa suoraa palautetta, se tuntuu olevan myös aika humalaista. Eli jengi vetää keittoa olohuoneissaan ja katselee ja kuuntelee suomalaista rokkia aika fiiliksissä myös tv:n tai tietokoneen välityksellä. Tai mitä näitä nykyajan vempeleitä nyt onkaan, Hynynen sanoi Teoston haastattelussa.

Lue myös: Tuomas Holopaista kuullaan jälleen Kotiteollisuuden tulevalla albumilla

Lue myös: Jouni Hynynen kehuu striimikeikkoja Teoston haastattelussa: "Perkele, tätähän katsotaan"

Kilpailut

Uusimmat