Kuva: All Over Press

Tommy Lee ylisti Nirvanaa ja muita grunge-yhtyeitä: "Vihdoinkin tuli jotain uutta"

26.11.2020 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Grunge-yhtyeet nousivat valtavaan suosioon 90-luvun alussa ja monet hard rock -bändit kuihtuivat.

Mötley Crüe oli yksi 80-luvun menestyneimmistä yhtyeistä ja hard rockin suurimpia nimiä. Kun vuosikymmen vaihtui, alkoi hard rock jäämään enemmän sivuun ja tilalle tuli grunge, jota edustivat muun muassa Nirvana, Alice In Chains, Soundgarden ja Pearl Jam.

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee kertoi Zane Lowen haastattelussa, että otti grunge-yhtyeet avosylin vastaan, vaikkakin ne pakottivat hard rock -bändejä pois radiosta ja suositulta MTV-musiikkikanavalta.

- Otin heidät vastaan hyvin avoimesti ja suurilla käsivarsilla. Minusta se oli mahtavaa. Kaikki kuulostivat tuohon aikaan muutenkin samalta ja vihdoinkin tuli jotain, joka heitti granaatin sekaan ja alkoi tekemään omaa juttujaan. Rakastin sitä! Rakastin Nirvanaa! Ja sitten tuli Soundgarden ja muut. Huh, se oli mahtavaa, Lee ylisti.

Kun Vince Neil erosi Mötley Cruësta 90-luvun alussa, jolloin Nirvanat ja muut valtasivat maailman, tuli yhtyeen laulajaksi John Corabi.

Corabi kertoi vuonna 2014, että oli itse surullinen siitä, kuinka musiikkikenttä muuttui.

- Kaikki vain kuuntelivat Alice In Chainsia ja Soundgardenia. Meistä tuli kuluneita. Esimerkiksi vuonna 1994 teimme kiertueen, joka oli painajainen. Emme myyneet lippuja ja kaikki oli hirveää, Corabi jyrähti.

Lue myös: Tommy Lee hehkuttaa The Dirt -elokuvan näyttelijöitä: "He olivat kuin me!"

Lue myös: Tommy Lee jyrähti Ted Nugentille: "Luulin, että hän ampui itsensä jo 20 vuotta sitten"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat