Kaikki artikkelit

Alta löydät myös konsertin koko komeudessaan fanin kuvaamana.
Video on ollut fanien mieleen suuresti.
Jos et pääse tänään Sonisphere-festareille katsomaan Metallicaan, niin heidän parin päivän takainen konsertti löytyy Youtubesta kokonaisuudessaan.
Soundgarden-yhtyeen karismaattisen keulahahmon mukaan rockmusiikki on jäänyt muiden musiikkilajien jalkoihin.
Soundgarden on ladannut Youtubeen kuunneltavaksi pätkän upouudesta Live To Rise –kappaleesta.
Rap-artisti Kanye West sai Soundgarden-yhtyeen keulahahmon Chris Cornellin raivon partaalle.
Soundgarden-yhtyeen nokkamies Chris Cornell kertoo bändin uuden levyn olevan liki valmis.
Foo Fightersin keulahahmo Dave Grohl intoutui moshaamaan Soundgardenin keikalla.
Viime vuonna odotetun paluun tehnyt Soundgarden työstää parhaillaan uutta studiolevyä, jolla kitaristi Kim Thaylin mukaan tullaan kuulemaan todella rankkoja sävyjä.
Chris Cornellin ja Soundgardenin fanit saavat nyt hyviä uutisia, sillä bändi on lähtemässä kiertueelle, kertoo Contactmusic.
Vuosi sitten uudelleen koottu Soundgarden-yhtye näyttää pitävän yhtä vielä pidemmän aikaa. Raspikurkku Chris Cornellin luotsaama yhtye ilmoitti uusista suunnitelmistaan omilla nettisivuillaan.
Viime vuonna rivinsä jälleen yhdistänyt Soundgarden julkaisee maaliskuussa uransa ensimmäisen livelevyn.
Legendaarinen Soundgarden-yhtye aktivoitui tänä vuonna pitkän tauon jälkeen. Yhtyeen basisti Ben Shepard kertoi Spin-lehdelle, että jälleen käynnistyneestä bänditoiminnasta huolimatta kohtalo ei ole kohdellut häntä hellin käsin.
Rakastettu jenkkibändi Soundgarden ilostutti huhtikuussa faninsa heittämällä paluukeikan. Nyt yhtye on paljastanut julkaisevansa myös uuden biisin.
Vuodenvaihteessa riviensä uudelleen kokoamisesta ilmoittanut Soundgarden heitti ensimmäisen paluukeikkansa perjantaina Seattlessa. Salanimellä esiintynyt bändi sai paikalle saapuneet fanit haltioihinsa.
12 vuoden tauon jälkeen huippusuosittu Chris Cornellin luotsaama Soundgarden palaa lavoille.