Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Sara Forsberg antoi rehellisen tilannepäivityksen musiikkiurastaan: "Alan menettää motivaatiota"

08.12.2020 17:45 - Iiro Myllymäki

Nainen paljastaa, että hänen levy-yhtiönsä ei ole edistänyt hänen uraansa.

Saara-nimellä musiikkia julkaissut Sara Forsberg, 26, on pyytänyt tuoreessa Instagram-päivityksessään fanejaan kysymään häneltä kysymyksiä tylsyyden torjumiseksi. Naiselle tulikin nopeasti monia kysymyksiä, joista yksi koski hänen musiikkiuraansa. Eräs seuraaja tiedusteli Forsbergilta, onko hänellä edelleen suunnitelmissa julkaista albumia.

Sara Forsberg vastasi, ettei ole varma. Naisen mukaan hänen levy-yhtiönsä on lykännyt projektin edistämistä.

”Alan menettää motivaatiota. Teen tässä välillä muita asioita”, Forsberg vastasi.

Sara Forsbergin viimeisin musiikkijulkaisu on Sangria-kappale vuodelta 2018. Nainen vihjaili uudesta musiikista kesällä 2019, mutta julkaisuja ei ole kuulunut.

Forsberg tuli tunnetuksi ”kielinaisena” alkuvuodesta 2014 ladattuaan YouTubeen videon, jolla hän matkii uskottavan kuuloisesti ja humoristisesti eri kieliä. Videosta tuli viraalihitti, ja sen ansiosta nainen pääsi jopa Ellen DeGeneresin ohjelmaan vieraaksi. Nainen muutti Los Angelesiin kansainvälisen musiikkiuran toivossa saatuaan levytyssopimuksen Capitol Recordsin kanssa, mutta vuonna 2016 Forsberg jätti levy-yhtiönsä. Syyksi nainen kertoi merkittävät erimielisyydet hänen vastaavan tuottajansa ja levy-yhtiönsä välillä. Kahden vuoden levytyssopimuksen aikana nainen julkaisi vain yhden kappaleen Ur Cool, jota hän myöhemmin paljasti suorastaan vihaavansa.

Sittemmin nainen solmi uuden levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa, ja tämän levy-yhtiön suojissa hän on julkaissut kaksi EP:tä ja yksittäisiä singlejä, joista suurimmaksi hitiksi on noussut Superpowers. Forsbergin Instagram-esittelytekstin perusteella hän on edelleen Universalin artisti, ja hän kirjoittaa myös kappaleita muille artisteille, kuten k-pop-yhtyeille.

Lue myös: Sara Forsberg lisäsi painoilla treenaamista ja sai tuloksia nopeasti - ennen-jälkeen-kuvat someen

Lue myös: Elämäntapamuutoksen tehnyt Sara Forsberg julkaisi bikinikuvan - some hehkuttaa näkyä

Kilpailut

Uusimmat