Kuva: AOP

Sara Forsberg tyrmäävänä selfiessä - ilmoitti faneille ilouutisen

05.08.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Sara Forsberg on julkaisemaisillaan uutta musiikkia vuoden tauon jälkeen.

Saara-taiteilijanimellä musiikkia tekevä Sara Forsberg, 25, on ilmoittanut iloisen uutisen Instagramissaan. Nainen on julkaissut palvelussa tyrmäävän peiliselfien, jonka yhteydessä hän ilmoittaa uuden musiikin olevan tuloillaan.

”Tänään minulla oli kuvaussessio seuraavaa musiikkijulkaisuani varten. Voitteko uskoa, että siitä on vuosi, kun viimeksi julkaisin musiikkia? Kaipasin tätä tunnetta”, Sara Forsberg kirjoittaa.

Aihetunnisteiden perusteella luvassa on kaksi uutta biisiä.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Sara Forsbergin musiikillinen polku on ollut erikoinen ja mutkia täynnä. Nainen nousi alun perin julkisuuteen maaliskuussa 2014 YouTube-videolla, jossa hän matki eri kieliä hyvin uskottavan kuuloisesti. Tätä videota seurasi myös video, jossa Forsberg esitteli laulunlahjojaan. YouTube-menestys johti siihen, että nuori nainen muutti Yhdysvaltoihin Kaliforniaan luomaan musiikkiuraa. Kesällä 2014 nainen solmi kansainvälisen levytyssopimuksen Capitol Recordsin kanssa, ja vuonna 2015 julkaistiin naisen ensimmäinen single Ur Cool. Kappale ei onnistunut nostamaan Forsbergiä kielivideonsa varjosta poptähdeksi, ja myöhemmin nainen itsekin on kertonut, ettei edes pitänyt kappaleesta. Vuonna 2016 Forsberg jätti levy-yhtiönsä, koska hänen tuottajansa oli ajautunut riitoihin levy-yhtiön kanssa ja näin Forsberg oli jäänyt ilman tuottajaa. Uusi levytyssopimus saatiin solmittua Universal Musicin kanssa, ja tämän levy-yhtiön kautta Forsberg on julkaissut kaksi EP:tä ja yksittäisiä singlejä. Näistä viimeisin julkaisu on Sangria-kappale, joka näki päivänvalon viime vuoden elokuussa. Forsberg asui Yhdysvalloissa neljä vuotta, ja nyt hän on asunut vuoden verran Helsingissä.

Lue myös: Sara Forsbergin uusi hiustyyli ihastuttaa somessa: "Olet upea!"

Lue myös: Sara Forsberg lihoi 22 kiloa, avoin tilitys videolla: "Kaikki ympärilläni romahti"

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat