Kuva: Anette Ekholm

Holmalan Ensisilmäyksellä kappaleesta julkaistiin live-versio - ensinäytössä Voice.fi:llä

22.12.2020 17:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Holmala voitti kappaleellaan ensimmäistä kertaa järjestetyn Unelmastudio-kilpailun.

Vuonna 2020 ensimmäistä kertaa järjestetyssä Unelmastudio-kilpailussa etsittiin potentiaalisia hittibiisejä ja lahjakkaita, suurelle yleisölle vielä tuntemattomia musiikin tekijöitä. Lähes tuhannen lähetetyn kappaleen joukosta voittajaksi valikoitui lopulta Holmalan Ensisilmäyksellä.

- Koronarajoitusten myötä tuli kotona vähän tylsää, ja tämä kappale syntyi puolivahingossa. Yhtäkkiä tajusin, että tämä saattaakin olla aika iso biisi ja yritin tehdä tekstin sellaiseksi, että se iskisi ainakin kaikkien rakastuneiden sydämiin, Holmala kertoi voiton jälkeen Voice.fi:n haastattelussa.

Joulun kynnyksellä Holmalan johtama yhtye teki kappaleesta myös akustisen live-version, joka saa nyt ensinäyttönsä Voicella. 

- Paketoidaan tämä 2020 koronavuosi näihin kuviin ja tunnelmiin. Halutaan bändin kanssa piristää fanejamme tällä livevedolla ja toivottavasti tulkinta tuntuu jokaisessa solussa. Tämän myötä hyvät joulut ja uudet vuodet kaikille. Pidetään huolta toisistamme jatkossakin, Vesa Holmala kertoo.

Biisi on äänitetty livenä Tampereen Astral Studiolla 15. joulukuuta. Äänityksestä ja miksauksesta vastasi yhtyeen kitaristi Olli Anttila. Videon ohjasi ja leikkasi Antti Väre, joka tunnetaan muun muassa Ylen Uusi päivä -ohjelmasta.

 Videon pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Vastaisku fitness-buumille - Holmalan Ajattelen sua -kappaleen video ensinäytössä Iskelmällä

Kilpailut

Uusimmat