Kuva: Tina Korhonen

Nightwish-näyttelyyn voi tutustua nyt myös koronaturvallisesti kotisohvalta käsin

23.12.2020 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Näyttelykeskus avattiin Kiteelle 3. elokuuta.

Uutisoimme kesällä, että suomalaisen metalliylpeyden Nightwishin historiaa voi ihastella yhtyeen kotipaikkakunnalla Kiteellä. Kaupunkiin nimittäin avattiin Kitee Tourist Information – A Nightwish Story -niminen näyttelykeskus 3. elokuuta.

Näyttely esittelee Nightwish-yhtyeen matkan vaatimattomasta kiteeläisestä bändiprojektista maailmanmaineeseen, yhdeksi maailman suurimmista metalliyhtyeistä. Siinä nähdään harvinaista ja maailmanlaajuisesti ennennäkemätöntä esineistöä ja kuvitusta, lavasteita, palkintoja ja instrumentteja yhtyeen uran varrelta. Näyttely sisältää myös täysin uutta aineistoa. Nähtävää ja koettavaa on kasapäin: ainutlaatuinen materiaali ja näyttelyn interaktiiviset 3D- ja audiovisuaaliset elementit päästävät vierailijat kokemaan ja näkemään Nightwishin koko vaiherikkaan tarinan itse.

Nyt henkilökunta tiedottaa sosiaalisessa mediassa, että näyttelyyn voi tutustua myös koronaturvallisesti.

"Nyt voit vierailla A Nightwish Story -virtuaalinäyttelyssä koronaturvallisesti kotisohvaltasi käsin! Virtuaalinäyttelyssä pääset tutkimaan etänä itse näyttelytilaa sekä sen esineistöä. Näyttely rakentuu kahdesta eri kerroksesta sekä eri huoneista, joilla on jokaisella oma teemansa. Nähtävillä on kaikkea mahdollista Nightwish-tuotteista yhtyeen ensimmäisiin demonauhoihin sekä musiikkivideoiden rekvisiittaan. Alakerrassa on nähtävillä yhtyeen soittimia vuosien varrelta.

Näyttely on toteutettu tällä hetkellä vain englanniksi ja se toimii kaikilla laitteilla. Parhaan näyttelykokemuksen saat, kun käytät vierailuusi tablettia tai tietokonetta."

Virtuaalinäyttelyn hinta on alimmillaan 6,90 euroa.

Näet lisätiedot alta. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Nightwishin historiaan perehtyvä näyttely avataan elokuussa - mukana ennennäkemätöntä esineistöä

Lue myös: Nightwishilta tulossa kaksi erityistä striimikeikkaa - nyt mennään syvälle virtuaalimaailmaan

Lue myös: Nightwishin Marko Hietalan jouluun kuuluu äidin tekemä herkku - "Sitä odotan eniten"

Uusimmat