Kuva: AOP

Nuori nainen piti Metallica-paitaa TikTok-videolla ja nettitrollit iskivät - löi pian luun kurkkuun

04.01.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Zaria Joynerin fanitusta epäiltiin ensin, mutta ei enää sen jälkeen, kun hän oli tarttunut kitaraan.

Monet ovat sitä mieltä, että jos mielii käyttää bändipaitaa, on oltava kyseisen bändin fani. Tästä suhtautumisesta osansa sai nuori TikTok-tähti Zaria Joyner, joka nähtiin käyttämässä Metallica-t-paitaa muutamalla videollaan.

Jotkut kommentoijat iskivät heti ja epäilivät, ettei nainen oikeasti edes tiedä Metallican kappaleita. Usein r’n’b- ja soul-kappaleita videopalvelussa esittävä nainen sai muun muassa kommentteja, joissa häntä pyydettiin nimeämään kolme Metallican kappaletta. Onneksi naisella oli valmiina vastaus, joka vei epäilijöiltä luulot pois.

Zaria Joyner päätti ladata TikTokiin videon, jossa hän ei suinkaan nimennyt kolmea Metallica-kappaletta, vaan tarttui kitaraan ja soitti pätkiä kappaleista Master of Puppets, Enter Sandman ja One.

- Olen iso Metallica-fani. Vain koska laulan r’n’b-musiikkia ei tarkoita, etten pitäisi metallista, nainen sanoo videolla.

Video meni viraaliksi, ja tällä hetkellä sillä on jo yli 540 000 katselukertaa. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

@zariasmusic

Reply to @paytonnsmith  I hope this video finds the ##Metallica fans lol, not my best ##guitar playing but that wasn’t really the point  ##guitarist

♬ original sound - Zaria

Zaria Joyner kertoo Bored Panda -sivustolle, että hän on kuunnellut innokkaasti Metallicaa jo vuosikaudet. Hän on soittanut kitaraa 14-vuotiaasta lähtien ja on opetellut soittamaan monia bändin kappaleita. Nainen sanoo, että fanitusta epäilevät nettitrollit saivat hänet ensin turhautumaan, mutta onneksi hänellä oli täydellinen vastine heidän epäilyilleen.

Joyner jakoi TikTokissa muitakin videoita, joilla hän soittaa Metallicaa ja toivoi videoiden päätyvän itse bändin nähtäviksi. Naista onnisti, sillä Metallican virallisen Instagram-tilin tarinat-osiossa jaettiin Billboard-lehden uutisotsikko naisesta ja Joyner oli merkitty päivitykseen.

”Jatka samaan malliin!” kuului bändin kommentti.

Zaria Joyner luonnollisesti ilahtui kommentista ikihyviksi.

- Itkin, kun luin heidän kommenttinsa. He merkitsevät minulle niin paljon soittajina ja taiteilijoina. En usko, että monet ikäiseni ihmiset oikein ymmärsivätkään, miten iso juttu oli saada tunnustusta maailman isoimmalta bändiltä ja omalta lempibändiltäni, Joyner sanoo.

@zariasmusic

A little jam on Orion, can y’all go tag Metallica on my IG??? I just got my video on @billboard  ##metallica ##guitar ##rock

♬ original sound - Zaria

Lue myös: Kirk Hammett valitsi suosikkisoolonsa Metallican tuotannosta

Lue myös: Entinen Metallica-basisti Jason Newsted jakoi videon, jossa esittää Neil Youngin klassikkokappaleen

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat