Kuva: Senja Rapila

Ilkka Alanko teki yhden uudenvuodenlupauksen - "Katsotaan, meneekö hermot"

08.01.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Neljä Ruusua julkaisi tänään perjantaina 8. tammikuuta uuden kappaleen.

Neljä Ruusua -yhtyeen solisti Ilkka Alanko, 51, on aloittanut uudenvuoden odottavin tunnelmin. Mies kertoi Iskelmän haastattelussa juontaja Satu Kotoselle, että odottaa varsinkin keikkalavoille pääsyä.

- Tietenkin tässä on toiveikas, kun viime vuosi oli niin hämmentävä. Koko maailma pysähtyi ja siinä tuli mukanaan raskaus. Aina voi tietenkin mennä huonompaan suuntaan, mutta olisi kiva, jos maailma palaisi raiteilleen.

Alanko paljastaa, että on tehnyt itselleen yhden uudenvuodenlupauksen: Hän siirtyy sosiaaliseen mediaan.

- Mä siirryn nyt some-elämään. Olen lupautunut ottamaan ainakin Neljä Ruusua -yhtyeen sosiaalisen median tilit haltuun. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta asiasta, joten tämä on minulle iso asia ja suuri lupaus, Alanko nauraa ja jatkaa:

- Rumpalimme on hoitanut tuota tonttia jo niin pitkään, että nyt on aika siirtää valtikka toiselle. Katsotaan, meneekö siinä hermot vai onko se mielenkiintoista.

Alangon poika ei ollut innoissaan isän uudesta aluevaltauksesta.

- Mainitsin asiasta pojan kuulen ja hän oli hieman närkästynyt, sillä ei minun kuulu olla Instagramissa. Ehkä hän pelkää, että hakeudun hänen kaverikseen tai seuraajakseen.

Neljä Ruusua julkaisi tänään perjantaina uuden Viimeinen valssi -kappaleen. Biisinteossa koettiin hauska yhteensattuma.

- Meidän kitarataituri Koistinen säveltää kappaleet ja minä sanoitan. Uuden kappaleen kanssa kävi hauska sattuma, että olin juuri työstämässä yhtä biisiä ja sitten Koistiselta tuli sähköpostilla hänen kappaleensa, jossa olikin lähes sama kertosäemelodia kuin omassani.

Voit kuunnella kappaleen alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ilkka Alanko kiertueen peruuntumisesta: "Matto vedettiin alta"

Lue myös: Ilkka Alanko ikävimmästä fanikohtaamisesta: 'Siinä tilanteessa monotan päähän'

Kilpailut

Uusimmat