Kuva: Emmi Moilanen

Evelinan suolakurkkutatuointi sai fanit sekaisin - paljastaa nyt, kuinka päätyi kyseiseen kuvaan

21.01.2021 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Evelina on ehdokkaana Emma Gaalassa kahdessa eri kategoriassa.

Laulaja Evelina, 25, on ehdokkaana kahdessa eri kategoriassa tämän vuoden Emma Gaalassa, Vuoden artisti sekä Vuoden rap/R&B.

Useita ehdokkuuksia urallaan jo kerännyt sekä vuonna 2018 Vuoden naisartistiksi palkittu Evelina kertoo Voice.fi:lle, että varsinkin Vuoden rap/R&B -ehdokkuus tuntuu hyvältä.

- Se on minulle tärkein kaikista, mitä on ollut, sillä kaikki mikä on johtanut kolmanteen levyyni, on ollut muutosten kautta. Olen jotenkin onnistunut löytämään itseäni enemmän ja enemmän, joten on ihanaa, että se huomioidaan näin.

Evelina III -albumi julkaistiin viime syksynä. Albumi on laulajalle hyvin henkilökohtainen.

- Kirjoitan lähinnä omasta elämästäni, johon saatan laittaa vähän värikynää ja herkullisia yksityiskohtia. Minusta on helpompaa kirjoittaa tuntemuksistani kappaleita kuin käydä niistä keskusteluja oikeassa elämässä. Vaikka kuulostaakin kliseeltä, niin biisinkirjoittaminen on minulle terapiaa.

Rumin palaute tulee usein täysin nimettömästi

Evelinalla on järkälemäinen seuraajamäärä sosiaalisessa mediassa, joten kun uusi levy ilmestyy, siitä käydään myös kovaa kuhinaa. Laulaja sanoo, että seuraa itsekin palautetta.

- Vuosien aikana olen kyllä seurannut sitä keskustelua ja ehkä vähän liiankin hyvin tiennyt, mitä ihmiset puhuvat. Faktahan on se, että ne rumat asiat jäävät mieleen, kun niitä on vähemmän. Kolmoslevyn kohdalla en ole kuitenkaan yhtään arviota lukenut!

- Suora palaute, jota olen saanut somessa ja kohtaamisissa, on ollut kuitenkin positiivista. Tuntuu, että ihmiset ovat saaneet tästä enemmän kosketuspintaa kuin aikaisemmin.

Evelina paljastaa, että rumin palaute tulee usein nimettömänä ja kasvottomana.

- Harvoin kukaan omalla nimellä kirjoittaa rumaa, vaan se kaikista ikävin palaute tulee usein nimettömänä. Viime vuonna tuli sellainen olo, että ei minun tarvitse välittää siitä, jos joku ei uskalla omalla naamallaan sanoa asioita.

Korona-aika on perunut myös Evelinan keikkoja, joten hänellä on ollut aikaa keskittyä nyt elämän muihin tärkeisiin asioihin.

- Olen ollut ystävieni ja perheeni kanssa ja sisustanut kotiani! Uskon, että tuo sisustaminen on herännyt monella tänä vuonna, kun kotona on vietetty aikaa niin paljon. Aina tulee olo, että ehkä voisi ostaa vaikka uuden kasvin tai jotain, Evelina sanoo ja kertoo kaipaavansa kovasti keikoille.

Ihastusta herättänyt suolakurkkutatuointi

Viime vuoden lopulla Evelina sai faninsa innostumaan ottamalla erikoisen tatuoinnin. Evelina nimittäin otti nilkkaansa kuvan, joka on peräisin suositusta Rick and Morty -animaatiosarjasta. Kuva esittää suolakurkuksi muuttunutta Rickia.

- Minusta olisi hienoa olla sellainen tyyppi, jonka tatuoinneilla olisi joku syvällinen ja henkilökohtainen tarina. Vähän niin kuin kuvia elämästä, mitä voi muistella sitten tulevaisuudessa, Evelina nauraa ja jatkaa:

- Tuo animaatiosarja nyt sattuu olemaan loistava ja Rick on mahtava piirroshahmo! Tuolla tatuoinnilla ei ole sen pidempää tarinaa. Satuin vain vitsailemaan ystävilleni useammankin kerran, että tuollainen tatuointi olisi ihana. No, sitä piti sitten olla sanojensa mittainen.

Lue myös: Evelinan erikoinen tatuointi on viittaus suosittuun animaatiosarjaan - tunnistatko?

Lue myös: Evelinan asussa yhdistyvät kauden trendit - nollarimuodista tuttu neule on kohta kaikkialla

Kilpailut

Uusimmat