Kuva: Toni Lund

Iskelmä Gaala järjestetään tänä vuonna livestriiminä: 'Upea ja ikimuistoinen kokemus'

28.01.2021 08:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Konsertissa lavalle nousevat muun muassa Behm, Erin sekä Erika Vikman.

Koronatilanteesta johtuen Iskelmä Gaala siirretään tänä vuonna livestriimikonsertiksi. Suora lähetys Tampere-talosta alkaa perjantaina 12 helmikuuta 2021 klo 19. Konsertissa esiintyvät muun muassa Behm, Erin, Ressu Redford, Erika Vikman, Reino Nordin, Irina, Tero Vesterinen ja Antti Ketonen. 

Iskelmä Gaalan liput on aiempina vuosina myyty loppuun hyvissä ajoin ennen konserttia ja suuri joukko halukkaita on jäänyt ilman paikkoja. Livestriimikonsertti antaa kaikille loistavan mahdollisuuden nauttia gaalasta omalla kotisohvalla.

- On valitettavaa ja välttämätöntä, mutta toivottavasti kaikille ymmärrettävää, siirtää gaala striimiksi yleisön ja artistien turvallisuuden vuoksi. Keskitymme tänäkin vuonna tekemään Iskelmä Gaalasta tapahtuman perinteitä kunnioittaen upean ja ikimuistoisen kokemuksen, sanoo Iskelmän kanavapäällikkö Ari Ojala.

- Huippusuosittu Iskelmä Gaala on järjestetty Tampere-talossa jo 2000-luvun alkupuolelta. Tapahtuma on ollut monille tärkeä vuosittainen perinne ja kohokohta. Nyt iloitsemme siitä, että pystymme tarjoamaan elämyksen entistä isommalle yleisöjoukolle, kommentoi Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.

Artistien ja ammattikentän arvostamassa Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas/läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden iskelmä. Palkinnot perustuvat Iskelmän nettisivuilla tammikuussa järjestettyyn vuosiäänestykseen. Lisäksi tilaisuudessa luovutetaan Iskelmän toimituksesta koostuvan raadin jakama Pro Iskelmä -palkinto sekä Teoston myöntämä Vuoden musiikintekijä-palkinto. Gaalalähetyksessä tullaan näkemään palkitsemisten lisäksi myös voittajien haastatteluja.

Striimilippujen myynti alkaa Lippu.fi:ssä to 28.1. klo 9. Lippu sisältää oikeuden katsoa gaalaa 24 tunnin ajan. Konserttiin jo ostetut liput voi palauttaa 28.2.2021 saakka.

Lue myös: Iskelmän vuosiäänestyksen 2. kierroksen ehdokkaat julki - äänestä suosikkiasi

Kilpailut

Uusimmat