Kuva: AOP

Rob Halford laulamaan Black Sabbath -miesten yhtyeeseen? - "Olen avoin ideoille"

06.02.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rob Halford esiintyi Black Sabbathin keulilla muutaman kerran 90-luvun alussa.

Heaven And Hell oli yhtye, joka koostui 80-luvun Black Sabbath -kokoonpanosta. Laulajana toimi Ronnie James Dio, kitaristina Tony Iommi, basistina Geezer Butler ja rumpalina Vinny Appice.

Appice kertoi vastikään, että Judas Priest -laulaja Rob Halford oli ollut innokas liittymään yhtyeeseen, kun Ronnie James Dio menehtyi.

- Rob halusi tehdä sen ja kun näin miestä eräässä gaalassa, hän uhkasi puhua asiasta Tonyn kanssa. Mietin asiaa tosissani ja lähetin jopa vastikään viestin managereille, että nyt olisi aikaa tehdä albumi Robin kanssa.

Iommi taas kommentoi asiaa Loudwiren haastattelussa eikä ainakaan kieltänyt mahdollista kokoonpanoa.

- Rob on varmaankin maininnut asiasta Vinnylle jonain tiettynä hetkenä. Tuo ei tule kuitenkaan tapahtumaan nyt, mutta kirjoitan kyllä uutta materiaalia. Se, mihin kappaleet menevät, on vielä mysteeri. Haluan kyllä tehdä albumin ja olen hyvin ajoin erilaisille ajatuksille. Kiirettä en kuitenkaan pidä.

Rob Halford on esiintynyt 90-luvun alussa muutaman kerran Black Sabbathin keulilla, kun Dio ei halunnut esiintyä Ozzy Osbournen lämmittelijänä. Ozzy Osbourne on Black Sabbathin alkuperäinen laulaja.

Lue myös: Sharon Osbourne paljastaa, kuka omistaa Black Sabbath -nimen: "He ovat tasavertaisia"

Lue myös: Entinen Black Sabbath -laulaja julkaisee soololevyn - "Sisältää yllätyksiä"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat