Kuva: AOP

Sharon Osbourne paljastaa, kuka omistaa Black Sabbath -nimen: "He ovat tasavertaisia"

12.08.2020 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bill Ward ei soittanut enää Black Sabbathin jäähyväiskiertueella.

Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne paljasti mielenkiintoisen faktan oltuaan vieraana Jackass-ohjelmasta tutun Steve-O:n Wild Ride -podcastissa.

Sharon Osbourne nimittäin kertoi, että vaikka Black Sabbathin perustivat neljä miestä, Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler ja Bill Ward, omistavat vain kaksi heistä yhtyeen nimen.

- Ozzy ja Tony omistavat nimen. Geezer ja Bill eivät. Ozzy ja Tony ovat siis liikekumppaneita ja he ovat tasavertaisia. Muut ovat sitten enemmän palkattuja soittajia.

Ward ei soittanut Sabbathin vuonna 2013 julkaistulla 13-albumilla eikä ollut mukana jäähyväiskiertueella. Wardin mielestä kyseessä oli sopimusasiat, mutta Osbournen leirin mukaan Ward ei ollut soittokunnossa. Tämän Ward kielsi jyrkästi.

Noin vuosi sitten Ward julkaisi videon sosiaalisessa mediassa, jossa kertoi olevansa edelleenkin valmis soittamaan Black Sabbathissa.

- Hei kaikki, tässä on Bill Ward. Haluan sanoa, että rakastan Tony Iommia, Geezer Butleria ja Ozzy Osbournea todella paljon. Olen rakastanut heitä jo kauan. Olen hyvin avoin kaikille ideoille, jotta voisimme soittaa vielä yhdessä tulevaisuudessa. Ei muuta, Ward sanoi.

Lue myös: Black Sabbath -rumpali jakoi viestin yhtyetovereilleen - "Olen avoin ideoille"

Lue myös: Ozzy Osbourne Sabbathin viimeisistä keikoista: 'Wardin olisi pitänyt olla siellä'

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat