Kuva: Toni Lund

Behm on vuoden naisartisti, muisti kaikkia puheessaan: "Kiitos myös vanhoille Tinder-matcheille!"

12.02.2021 20:11 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Behm valittiin Iskelmä Gaalassa vuoden naisartistiksi.

Laulaja-lauluntekijä Behm on tehnyt hurjan nousun Suomen kirkkaimpien tähtien joukkoon. Viime vuonna hän julkaisi debyyttialbuminsa Draaman kaari viehättää, jolta löytyvät myös suuret hittikappaleet Hei rakas sekä Tivolit.

Suomalaisten sydämiin itsensä laulanut Behm ei ole julkisuudessa juurikaan viihtynyt ja haastattelujakin hän on antanut harvakseltaan. 

Behmin hyväntuulinen kiitospuhe oli jo illan toinen. Hän oli vuoden tulokas -palkinnon kiitospuheessa lähettänyt terveiset äidilleen.

- Mä voitin taas! Kiitos, tää oli ylläri. Heti alkuun korjasin, että laitoin äidille terveiset. Siskoni laittoivat viestiä, että mekin katsotaan. Toivottavasti isä ei laita seuravaaksi viestiä, joten kiitos myös iskä. Kiitos kaikille. Kiitos vanhat Tinder-matchit!

Ehdokkaina vuoden naisartisti -kategoriassa olivat tänä vuonna myös Erika Vikman, Irina, Jannika B sekä Kaija Koo.

Iskelmä Gaalassa palkitaan tuttuun tapaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas/läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden iskelmä. Palkinnot perustuvat Iskelmän nettisivuilla tammikuussa järjestettyyn vuosiäänestykseen. Lisäksi tilaisuudessa luovutetaan Iskelmän toimituksesta koostuvan raadin jakama Pro Iskelmä -palkinto sekä Teoston myöntämä Vuoden musiikintekijä-palkinto.

Lue myös: Behm valtasi Spotifyn Suomi-listan - iloinen yllätys suorassa lähetyksessä sai laulajan kyyneliin

Lue myös: IS: Supersuosittu Behm on oikeasti julkisuuskuvansa vastakohta - kertoo, miksi ei hymyile kuvissa

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Uusimmat