Kuva: Yle / Mona Salminen

Heittikö Pandora viileän kuitin Blind Channelille Instagramissa? "Valo on pimeyttä voimakkaampi"

22.02.2021 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pandora tuli Teflon Brothersin kanssa toiselle sijalle lauantain UMK-finaalissa.

Ruotsalainen eurodance-tähti Pandora (oikealta nimeltään Anneli Magnusson, 50) osallistui Uuden musiikin kilpailuun yhdessä Teflon Brothersin kanssa. Kokoonpanon I Love You -esitys sijoittui kilpailussa toiseksi, ja voiton vei Blind Channelin räjähtävän rokkaava Dark Side. Blind Channel otti selvän voiton yhteensä 551 pisteellä, kun Teflon Brothers x Pandora sai 180 pistettä.

Pandora on nyt kertonut tuntemuksistaan Instagram-tilillään. Hän kiittelee koko tiimiä, joka toteutti näyttävän scifi-teemaisen show’n. Hän kertoo olevansa ylpeä ”uniikista, hauskasta ja teknisesti haastavasta” esityksestä.

Päivityksen lopussa voi havaita pientä kuittailua Blind Channelin suuntaan.

”Jos minulta kysytään, niin minä valitsen rakkauden pimeän puolen sijasta joka päivä”, Pandora kirjoittaa viitaten Blind Channelin Dark Side -voittokappaleeseen (suomennettuna Pimeä puoli).

Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Pandora toistaa samaa näkemystä vielä kommenttikentässä. Nainen on vastannut kommenttiin, jossa harmiteltiin voittokappaleen ”masentavaa teemaa” ja toivottiin, että Teflon Brothers ja Pandora olisivat voittaneet.

”Uskon, että valo on pimeyttä voimakkaampi! Nostakaa kädet ilmaan, jos haluatte iloisuutta!” Pandora on vastannut kommenttiin.

UMK-voittaja ratkesi raatiäänien ja yleisöäänien perusteella. Blind Channel oli myös raatipisteissä ykkönen, kun taas Teflon Brothers x Pandora jäi viidennelle sijalle. Kilpailussa oli mukana seitsemän osallistujaa.

Blind Channel edustaa Suomea Rotterdamin Euroviisuissa. Euroviisujen finaali nähdään lauantaina 22. toukokuuta. Vielä ei ole tiedossa, miten korona-ajan Euroviisut tullaan toteuttamaan. Viime vuonna koko kilpailu jouduttiin perumaan.

Lue myös: Kuinka hyvin tunnet Suomen euroviisuedustajat? Tee testi ja vastaa 10 kiperään kysymykseen

Lue myös: UMK-suosikki Iltan lähipiiri huomasi salakavalan muutoksen naisessa - jännitys näkyy kireytenä

Suosittelemme

Uusimmat