Kuva: Youtube

Joko tunnet olosi vanhaksi? Moulin Rouge! -elokuvan Lady Marmalade -hitti täytti 20 vuotta

29.03.2021 20:15 - Iiro Myllymäki

Christina Aguilera, Pink, Mýa ja Lil' Kim versioivat 1970-luvun hitin uuteen uskoon 20 vuotta sitten.

Legendaarisen Moulin Rouge! -elokuvan legendaarinen soundtrack-hitti Lady Marmalade julkaistiin 20 vuotta sitten. Christina Aguilera, Pink, Mýa ja Lil’ Kim versioivat alun perin Labelle-ryhmän esittämän 1970-luvun kappaleen, ja uudesta versiosta tuli valtava hitti. Mukana oli myös Missy Elliot, joka yhdessä Rockwilderin kanssa tuotti kappaleen ja esiintyi myös kappaleen musiikkivideolla.

Pink, Mýa, Christina Aguilera ja Lil' Kim vuoden 2001 MTV Video Music Awards -gaalassa. (kuva: AOP)

Hitin tekijät ovat muistelleet kappaletta Cosmopolitanin haastattelussa. Christina Aguileralle kappaleessa oli kyse naisten voimaannuttamisesta ja seksuaalisuuden ylistyksestä.

- Mielestäni me kaikki toimme jotain ainutlaatuista yhteistyöhön. Kappaleen sanoma oli upea, koska jokainen nainen haluaa tuntea olonsa hyväksi omassa ihossaan, Aguilera sanoo.

Christina Aguilera jakoi biisin 20-vuotispäivän kunniaksi päivityksen Instagramissa. Kuvassa nainen nähdään nyt jo ikonisessa lookissaan Lady Marmalade -musiikkivideolta. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Myös Missy Elliot on hehkuttanut kappaletta vuosipäivänä sosiaalisessa mediassa. Nainen nimeää kappaleen twiitissään yhdeksi musiikkihistorian isoimmaksi yhteistyöbiisiksi. Twiitin näet alta tai tästä linkistä.

Vuoden 2001 Lady Marmalade meni listaykköseksi monessa maassa, mukaan lukien Yhdysvalloissa. Kappale voitti Grammy-palkinnon parhaasta pop-lauluyhteistyöstä.

Lue myös: Christina Aguilera ei enää pyri täydellisyyteen - napautti haastattelussa kroppansa arvostelijoita

Lue myös: Huomasitko? Dua Lipan Grammy-mekko muistuttaa supertähtien 2000-luvun ikonisia asuja

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat