Brittibändi jätti levyn julkaisematta, koska indie on kuollut

19.08.2009 14:33 -

Pete Dohertyn luotsaama Babyshambles siirtää seuraavan albuminsa julkaisua, sillä heidän mielestään indiemusiikin tila on huonossa kunnossa. Alunperin yhtyeen kolmas albumi oli tarkoitus julkaista tämän vuoden aikana.

Yhtye on päättänyt keskittyä sooloprojekteihinsa kitararock-albumin sijaan, koska elektropop ja sen johdannaiset ovat vallaneet tilaa Babyshambles-tyyliseltä indierockilta.

-Babyshambles ei julkaise albumia ennen ensi vuoden loppua, milloin skene on paljon hedelmällisempi, yhtyeen rumpali Adam Flicker kertoo. Hän lisää, että syynä kitararock-bändien vaikeuksille on, että ihmiset ovat kyllästyneet genren soundiin.

Yhtye on varma, että brittimusiikin tila kohenee. Kommenttiensa perusteella elektro-trendiä halveksiva yhtye ennustaa Daily Star -lehdelle brittirockin pelastajan tulevan esiin noin kolmen vuoden sisällä.

-Meillä ei ole ollut kunnon työläissankari-yhtyettä aikoihin, Flicker harmittelee ja sanoo, etteivät nuoret ihaile Arctic Monkeys -jäseniä vaan Oasiksen Liam Gallagheria.

Asiasta uutisoi contactmusic.com.

Kilpailut

Uusimmat