Kuva: AOP

Edesmenneen Ronnie James Dion vaimo paljastaa - laulajalta jäi kolme julkaisematonta kappaletta

31.07.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ronnie James Dio ehti työskennellä kolmen eri muusikon kanssa uuden materiaalin parissa.

Edesmenneen laulajalegenda Ronnie James Dion vaimo ja pitkäaikainen manageri Wendy Dio kertoi tuoreessa haastattelussa, että Diolta jäi kolme julkaisematonta kappaletta ja ne saattavat tulla myös fanien kuultavaksi

- Ronnie teki töitä Jimmy BaininCraig Goldyn ja Doug Aldrichin kanssa. Jokaisesta yhteistyöstä on jäänyt yksi kappale, Wendy Dio paljasti.

- Nämä kappaleet ovat holvissa ja minun pitää mennä sinne ja pohtia, mitä niille tehdään. Dion tuottaja Wyn Davis saa käydä materiaalin läpi ja miettiä, hyväksyisikö Ronnie niiden julkaisun. Davis ja Ronnie olivat todella läheisiä ja Wyn on ainoa, johon todellakin luotan tässä asiassa, Wendy Dio jatkoi.

Ronnie James Dio muistetaan menestyksekkään soolouransa lisäksi myös muun muassa Black Sabbathin ja Rainbow´n laulajana.

Black Sabbath -kitaristi Tony Iommi muisteli vastikään The Rhino Podcast -ohjelman haastattelussa aikaansa edesmenneen Dion kanssa. Varsinkin viimeisiä vuosia.

- Ne ajat olivat uskomattomia. Puhuimme jopa uuden albumin tekemisestä ja olimme todella keskittyneitä siihen, mitä teimme, kun palasimme takaisin. Ei ollut enää egoja tai mitään, vaan työskentelimme täysillä. Meillä oli hauskaa studiossa ja kiertueella emmekä painostaneet toisiamme, Iommi sanoi ja jatkoi:

- Jos Ronnie ei olisi menehtynyt, olisimme tehneet uutta musiikkia. Mutta onneksi saimme edes kiertää vielä kerran yhdessä. Ronnien kuolema oli erityisen suuri menetys. Hänellä oli niin uskomaton ääni ja hän oli uskomaton persoona.

Ronnie James Dio menehtyi vuonna 2010.

Lue myös: Entinen Black Sabbath -rumpali: "Dio vihasi laulaa kappaleita Ozzyn aikakaudelta"

Lue myös: Black Sabbathin ennenjulkaisematon kappale julki - fanit innostuivat

Lue myös: Ronnie James Dion hologrammi-show jäihin- "En tiedä, teemmekö sitä enää"

Lue myös: Black Sabbath -legenda Tony Iommi kehuu Marko Hietalaa - "Hän on hyvä laulaja"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat