Kuva: AOP

Rolling Stones -rumpali Charlie Watts, 80, joutui äkilliseen leikkaukseen - kiertue jää väliin

05.08.2021 17:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Charlie Watts on esiintynyt bändin kanssa vuodesta 1963 lähtien.

The Rolling Stones -yhtyeen rumpali Charlie Watts, 80, toipuu leikkauksesta. Pitkä sairausloma kuitenkin pakottaa Wattsin jättämään syksyn Yhdysvaltain kiertueen välistä. Hän on soittanut bändissä vuodesta 1963 lähtien.

– Charlie on ollut leikkauksessa, joka onnistui hyvin. Hänen lääkärinsä kuitenkin totesivat tällä viikolla, että hän tarvitsee kunnon lepoa ja toipumisaikaa. Harjoitukset alkavat parin viikon sisällä, joten tämä on hyvin harmillista, mutta on hyvä sanoa, että asia ei ollut odotettavissa, kertoo yhtyeen edustaja Twitterissä julkaistussa tiedotteessa.

Wattsin tilalla keikoilla nähdään miehen pitkäaikainen ystävä Steve Jordan, 64, joka on Grammy-palkittu tuottaja-lauluntekijä ja muun muassa Saturday Night Live -ohjelman bändin rumpali.

– Kerrankin ajoitukseni on pielessä. Teen kovasti töitä kuntoutuakseni, mutta luotan asiantuntijoiden neuvoihin ja hyväksyn, että tässä voi kestää, Watts toteaa.

Wattsin leikkauksen syytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Hänellä diagnosoitiin kurkkusyöpä vuonna 2004, johon hän sai sädehoitoa.

Lue myös: Rolling Stones -kitaristi Ronnie Wood sairastui aggressiiviseen syöpään korona-aikana

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat