Kuva: Toni Lund

Kaija Koo, Samu Haber, Erika Vikman - Iskelmä Gaalan ensimmäiset esiintyjät julki

28.09.2021 09:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Iskelmä Gaalaa juhlitaan UROS LIVE -areenassa 18. helmikuuta.

Iskelmä Gaala juhlitaan ensi vuonna suurempana ja mahtavampana kuin koskaan, kun tapahtuma järjestetään Tampereen uudessa UROS LIVE -areenassa perjantaina 18. helmikuuta.

Gaalaa tähdittää joukko tämän hetken kirkkaimpia kotimaisia artisteja. Lavalle nousevat muun muassa Kaija Koo, Suvi Teräsniska, Samu Haber, Erika Vikman, Mikael Gabriel ja Neljä Ruusua.

Suomenkieliselle soolouralle siirtynyt Haber nähdään Iskelmä Gaalassa nyt ensimmäistä kertaa. Haber iloitsee, että pääsee pitkän tauon jälkeen liveyleisön eteen. 

- Vihdoinkin! Onhan tässä esiintymispainetta tai himoa ehtinyt rakennella sisällään jo pitkät pätkät. Odotan tosi innolla sitä, että pääsee sinne ihanaan gaalaan tapaamaan ihmisiä ja muita artisteja ja kirsikkana oman kakun päällä on tietysti se, että pääsee soittamaan ja laulamaan, Haber kuvailee tunnelmia.

Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas-/läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye, vuoden viihdyttäjä ja vuoden iskelmä. Voittajat perustuvat tammikuussa Radio Iskelmän kotisivuilla järjestettävään vuosiäänestykseen.

Gaala on saanut paljon kiitosta rennosta ja aidosta tunnelmasta niin yleisöltä kuin artisteiltakin.

- Iskelmä Gaala on minulle yksi vuoden kohokohdista. Täällä on lämmin tunnelma ja täältä puuttuu sellainen ylimääräinen pönötys, kuvaili gaalatunnelmaa viime vuonna vuoden naisartisti-palkinnon saanut Suvi Teräsniska.

Lisää huippuartisteja julkaistaan syksyn aikana. Lipunmyynti käynnistyy Lippu.fi:ssä perjantaina 1. lokakuuta 2021 klo 9.

Lue myös: Iskelmä Gaala järjestetään suurempana kuin koskaan - uusi tapahtumapaikka takaa areenakoon bileet

Iskelmä Gaalan 2022 tuottavat yhdessä Bauer Media Oy ja Tampere-talo Oy. Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat