Kuva: AOP / Ilpo Musto

Entinen Nightwish-laulaja Anette Olzon tasapainoilee laulamisen ja hoitotyön välillä

15.10.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Olzon julkaisi 10. syyskuuta Strong-nimisen sooloalbumin. Vaikka Olzon rakastaa laulamista, haluaa hän tehdä myös muita töitä.

Nightwish-yhtyeessä vuosina 2007-2012 laulanut Anette Olzon, 50, julkaisi Strong-nimisen sooloalbumin 10. syyskuuta.

Vaikka Olzon toimii laulajana, työskentelee hän myös sairaanhoitajana. Olzon kertoo CNN-julkaisulle, että kahden ammatin välillä vallitsee tasapaino.

- Olen valmistunut sairaanhoitajaksi ja työskennellyt siinä ammatissa nyt kolme vuotta. Minusta on hienoa tehdä musiikkia ja tasapainottaa sitä elämää muilla töillä. Uskon, että meille tekee hyvää nähdä erilaisia asioita.

- Työskentelen synnytysosastolla ja pidän siitä valtavasti. 

Olzon kertoi joulukuussa 2019 PowerThorn -julkaisun haastattelussa, että hänelle bändin kanssa kiertäminen, varsinkin pitkissä jaksoissa, on todella rankkaa.

- Olen tehnyt suuria ja pitkiä kiertueita, joten tiedän, mistä puhun. Esimerkiksi Nightwishin kanssa: Se oli todella hauskaa, mutta myös todella, todella rankkaa. Minulla oli ongelmia nukkua bussissa, joten sitä joutui ottamaan oluen tai unilääkkeen, että sai unen päästä kiinni.

- Mielelläni tekisin nykyään hieman vähemmän keikkoja. Pidän siitä, että saan olla kotona enkä kaipaa enää matkustelua, Olen nähnyt jo paljon kaupunkeja ja eri maita. Olen monesti herännyt uudesta paikasta ja miettinyt, että missä ihmeessä oikein olen. Voin sanoa, että se on aika pelottavaa, kun ei edes tiedä, mihin kaupunkiin, saati maahan, on saapunut.

Lue myös: Entisen Nightwish-laulajan Anette Olzonin sooloalbumi julkaistaan syyskuussa - kuuntele uusi single

Lue myös: Entinen Nightwish-laulaja työskentelee sairaanhoitajana - "Rakastan edelleenkin laulamista"

Lue myös: Anette Olzonin ja Jani Liimataisen yhteistyö saa jatkoa - kuuntele uusi single

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat