Kuva: Mikko Räsänen

Reckless Love julkaisi uuden kappaleen, joka poikkeaa yhtyeen tutuista teemoista

19.11.2021 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Reckless Love valmistelee uutta albumia. Nyt albumilta saatiin uusi single.

Kansainvälistäkin suosiota saavuttanut kotimainen rockyhtye Reckless Love ilmoitti syyskuussa valmistelevansa uutta albumia peräti kuuden vuoden tauon jälkeen ja julkaisi samalla ensimmäisen singlensä Outrun.

Perjantaina 19, marraskuuta yhtye raottaa jälleen tulevan albuminsa sisältöä uudella singlellä Eyes Of A Maniac, joka on Olli Hermanin, Pepe Recklessin sekä tuottaja Joonas Parkkosen tekemä.

- Eyes Of A Maniac on poikkeuksellinen Reckless Love -biisi, sillä sen sanoitukselliset teemat eivät kulje iloisia ja aurinkoisia polkuja, kuten useimmat kappaleistamme. Tämä kappale kertoo vaarasta, jota ei pysty pakenemaan, koska se seuraa joka paikkaan, kurkistaen takaisin jokaisesta peilistä jonka näet. Soitannollisesti biisi on askel pidemmälle synthwaven syvyyksiin, mutta vahva kitarointi ja teollinen shuffle beatti ajaa kappaletta eteenpäin. Kertosäehän tarttuu kuin roudarinteippi karvoihin, ja melodia houkuttelee heittäytymään keinuntaan mukaan, laulaja Olli Herman tiivistää.

Vuonna 2001 perustettu Reckless Love on julkaissut neljä albumia, Reckless Love (2010), Animal Attraction (2011), Spirit (2013) ja InVader (2016), joista kaksi keskimmäistä levyä ovat myyneet kultaa.

Voit kuunnella Eyes Of A Maniac -kappaleen alta. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä. 

Lue myös: Reckless Love julkaisi uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen - "Comeback on juuri oikea sana"

Lue myös: Olli Herman liittyi ruotsalaisbändiin traagisen tapahtuman jälkeen - "Luulin soittoa vitsiksi"

Suosittelemme

Uusimmat