Kuva: Senja Rapila

Suvi Teräsniskan joulusaaga huipentuu ensi vuonna suurkonserttiin: "Suuri unelma toteutuu"

08.12.2021 10:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Joulukonsertti järjestetään Tampereen Nokia Arenalla 17. joulukuuta 2022.

Suvi Teräsniska, 32, on yksi joulunajan rakastetuimmista artisteista. Hän on tulkinnoillaan tuonut jo vuosien ajan jouluntuntua lukuisille suomalaisille. Ensi vuonna Teräsniskan joulutulkinnoista päästää nauttimaan entistäkin näyttävämmän show'n voimin, kun hänet nähdään uransa suurimmassa joulukonsertissa Tampereen Nokia Arenalla 17. joulukuuta 2022. Liput konserttiin tulevat myyntiin 13. joulukuuta klo 10. 

-Olen aina rakastanut joululauluja ja nyt suuri unelmani toteutuu kun pääsen esittämään niitä isolle areenalle joulukuussa 2022. Haluan tehdä konsertista ikimuistoisen ja tunnelmallisen elämyksen. Luvassa on musiikkia jokaiselta kolmelta joululevyltäni ja myös paljon yllätyksiä, Teräsniska sanoo.

Suvi Teräsniskan ensimmäinen levytetty joululaulu Hei mummo julkaistiin 2007 ja moninkertaista platinaa myynyt joululevy Tulkoon joulu kaksi vuotta myöhemmin.

Marraskuun alussa julkaistiin Suvin joulualbumitrilogian kolmas osa Tämä maailma tarvitsee joulun. Levyn lauluosuudet purkitettiin Teräsniskan synnyinseuduilla talvisessa Lapissa.

Suvi Teräsniska – Tämä maailma tarvitsee joulun

La 17.12.2022 Nokia Arena, Tampere

Liput alk. 59,90€

Lipunmyynti alkaa maanantaina 13.12. klo 10 Lippupisteestä.

Teräsniska nähdään ensi vuonna myös Iskelmä Gaalan lavalla. Juhlia vietetään 18. helmikuuta Tampereen Nokia Arenalla. Mukana menossa ovat Teräsniskan lisäksi Haloo Helsinki ja Tuure Kilpeläinen. Heidän lisäkseen lavalle nousevat muun muassa Kaija KooSuvi TeräsniskaSamu HaberErika Vikman, Mikael Gabriel ja Neljä Ruusua.

Liput gaalaan pääset ostamaan tästä linkistä.

Lue myös: Iskelmä Gaala täydensi esiintyjälistaansa - mukana menossa myös Haloo Helsinki ja Tuure Kilpeläinen

Lue myös: Kenellä on eniten pystejä, kuka kiitti Tinder-matchejaan? Testaa Iskelmä Gaala -tietosi

Radio Nova, Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat