Kuva: YouTube / Disney

Disneyn animaatioelokuvan hittikappale teki historiaa - päihitti Frozenin Let It Go -biisin

20.01.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Encanto-animaatioelokuvassa kuullaan kappale, joka on noussut korkeammalle Billboard-listalla kuin Frozenin hittibiisi.

Disneyn uutuusanimaatioelokuva Encanto on kerännyt miljoonia katsojia ympäri maailman ja nyt animaatiosta tuttu laulu on tehnyt historiaa.

Encantonssa nimittäin kuullaan We Don't Talk About Bruno -niminen kappale, joka on noussut Billboard Hot 100 -listan sijalle neljä Yhdysvalloissa. Se on paras sijoitus Disneyn kappaleelle yli 20 vuoteen, sillä Frozenista tuttu jättihitti Let It Go sijoittui vuonna 2014 viidenneksi.

1990-luvulla Aladdinista tuttu A Whole New World valloitti listan kärkipaikan ja Leijonakuninkaassa soiva Can You Feel The Love Tonight päätyi sijalle neljä, kuten myös Pocahontasin Colors of the Wind.

We Don't Talk About Bruno on kerännyt YouTubessa yli 100 miljoonaa katselukertaa ja Spotifyssa lähes 64 miljoonaa kuuntelukertaa. Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt Lin-Manuel Miranda.

Encanto kertoo Madrigalien epätavallisesta perheestä, joka elää maagisessa talossa Kolumbian vuorilla. Kun Mirabel, perheen ainoa tavallinen jäsen, saa tietää kotia suojelevan taian olevan vaarassa, saattaa hän olla perheen ainoa toivo.

Voit katsoa musiikkivideon kappaleesta alta.

Jos video ei näy, paina tästä.

Lue myös: Nightwish-laulaja Floor Jansen teki metalliversion Disney-elokuvan hittikappaleesta, kuuntele

Lue myös: Taiteilija teki Frozen-Elsasta realistisemman näköisen, nettikansa riemastui: "En odottanut tätä!"

Lähde: Today

Kilpailut

Uusimmat