Kuva: Jaakko Manninen

Noora Louhimo rakastaa rooliaan Battle Beastissa - "Minulta ei synny heavy metallia"

25.01.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Battle Beast julkaisi viime perjantaina uuden albumin.

Battle Beastin kuudes studioalbumi Circus of Doom julkaistiin viime perjantaina. Albumi kertoo elämän kaoottisesta sirkuksesta, jonka musiikillisena tirehtöörinä ja sanoittajana toimii Battle Beast

- Levy on aikamoinen sirkus. Me ollaan tunnetusti sellaisia, että sekoilemme live-keikoilla ja annamme niin sanotusti mennä. Tällä albumilla olemme antaneet itsemme tehdä kaikkea mahdollista ja luovuus on kukkinut. Pandemian ansiosta levyyn oli mahdollista keskittyä aivan eri tavalla kuin ennen, yhtyeen laulaja Noora Louhimo kertoo SuomiRockin Bäkkäri -ohjelmassa juontaja Henkka Laukalle.

- Koko albumi kuulostaa siltä kuin menisit valtavaan sirkustelttaan, jossa tapahtuu valtavasti asioita. Tarkoitus ei ollut tehdä mitään konseptialbumia, vaan se sirkus on enemmän symboli kuin teema, Louhimo jatkaa.

Battle Beastissa useampi jäsen säveltää sekä sanoittaa musiikkia. Louhimo rakastaa sitä, että saa toimia tulkkina yhtyeen musiikille.

- Rakastan tulkita jätkien tekemiä kappaleita, sillä ne ovat juuri oikeanlaista Battle Beast -musiikkia. Haluan aina syventyä biisiin kunnolla, eli tuntea taustat ja tarinan. Minulta ei synny sellaisia heavy metal -biisejä, vaan minulta tulee enemmän luonnostaan rockia ja soulia.

Voit kuunnella koko haastattelun Podplaystä.

Voice.fi, Radio City, Podplay ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Battle Beastin uutuuskappale on tanssittavaa heavy metallia - "Emme ole ryhtyneet doom-bändiksi"

Lue myös: Battle Beastin uusi single kertoo tasa-arvosta ja kiitollisuudesta - "Voimakappale"

Kilpailut

Uusimmat