Kuva: Tomi Palsa

Iskelmä Gaala siirtyy maaliskuulle - "Artistikattaus tulee säilymään lähes ennallaan"

03.02.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Iskelmä Gaala järjestetään Tampereen Nokia Areenalla 12. maaliskuuta.

Iskelmä Gaala juhlitaan lauantaina 12. maaliskuuta 2022 Tampereen Nokia Areenalla. Gaala oli määrä järjestää alun perin 18. helmikuuta, mutta vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi gaala siirtyy maaliskuulle.

- Näyttää siltä, että rajoituksia aletaan purkaa, mutta koimme, että tässä epävarmassa tilanteessa gaalan siirto on ainoa mahdollinen ratkaisu. Onneksemme löysimme Nokia Arenalta uuden päivän. Hienoa on myös se, että upea artistikattaus tulee säilymään lähes ennallaan. On ilo toivottaa yleisö tervetulleeksi Suomen suurimpaan gaalaan, sanoo Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

Gaalassa esiintyvät Juha Tapio, Lauri Tähkä, Samu Haber, Kaija Koo, Haloo Helsinki, Erika Vikman, Suvi Teräsniska, Neljä Ruusua ja Jonne Aaron. Esiintyjälista täydentyy vielä lähiaikoina.

Erika Vikmanille eniten ehdokkuuksia

Iskelmä Gaalan palkintoehdokkaat ovat selvillä. Eniten ehdokkuuksia vuosiäänestyksessä keräsi viime vuonna ensimmäisen studioalbuminsa julkaissut Erika Vikman, jolle kertyi neljä ehdokkuutta. Hän on ehdolla vuoden tulokas/läpimurto-, vuoden albumi- ja vuoden naisartisti, ja vuoden viihdyttäjä -sarjoissa.

Haloo Helsinki, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Portion Boys ja Vesterinen yhtyeineen keräsivät kaikki kolme ehdokkuutta. Tammikuussa Iskelmän nettisivuilla järjestettyyn äänestykseen osallistui yli 20 000 kuuntelijaa.

Jo ostetut gaalaliput käyvät sellaisenaan uutena päivänä la 12.3.2022. Liput voi halutessaan myös palauttaa Lippupisteessä torstaihin 24.2. mennessä. Jos sinä haluat päästä vuoden 2022 kovimpiin bileisiin, hanki lippusi Iskelmä Gaalaan täältä

Kuinka hyvin olet perillä iskelmämaailman menosta ja aiempien gaalojen voittajista? Nyt voit selvittää sen tekemällä testin täältä.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Iskelmä Gaalaan jälleen huippukiinnityksiä - mukana menossa myös Juha Tapio ja Lauri Tähkä

Lue myös: Iskelmän vuosiäänestys on käynnistynyt - anna ääni suosikillesi ja voita lippuja

Kilpailut

Uusimmat