Odotettuja levyuutuuksia kauppojen hyllyille – minkä valitset?

23.09.2009 07:25 - Eeva Rajala

Tänään on musiikinystävien riemupäivä, sillä kauppojen hyllyt täyttyvät huikeista uutuuslevyistä. Uutuutensa julkaisevat muun muassa Chisu, Antti Tuisku ja Pearl Jam.

Mun koti ei oo täällä -hitistäkin tuttu Chisu julkaisee Vapaa ja yksin -albuminsa. Albumilta löytyy muun muassa kappale Baden-Baden, jonka video nähtiin tänään ensinäytössä Voicen Heräämössä.

Antti Tuiskulta saapuu kauppoihin tänään Hengitän-albumi. Albumilta löytyy muun muassa hittikappale Juuret sekä Viilto. Tuisku kertoi taannoin Voicelle, että Viilto-kappale on hyvin henkilökohtainen, kappaleella hän on alasti yleisön edessä.

Suomessa kesällä esiintynyt popin kuningatar Madonna julkaisee odotetun kokoelmalevynsä. Celebration-albumi on Madonnan kolmas kokoelmalevy. Ensimmäinen kokoelma The Immaculate Collection vuonna 1990 myi Suomessa tuplaplatinaa.

Celebration-albumi on huikea läpileikkaus popin kirkkaimman tähden huikeaan uraan. Kokoelmalta löytyvät muun muassa hitit La Isla Bonita, Papa Don't Preach, Miles Away, Frozen ja Express Yourself.

Tänään julkaistaan myös Pearl Jamin odotettu Backspacer. Vuonna 1990 perustettu Pearl Jam on julkaissut uransa aikana kahdeksan studioalbumia. Edellinen yhtyeen omaa nimeä kantava levy ilmestyi vuonna 2006.

Tänään kauppoihin saapuvat myös Mikan The Boy Who Knew Too Much, Aquan Greatest Hits ja Genesiksen Live 1972-2007.

Kilpailut

Uusimmat