Kuva: AOP

Iron Maiden -laulaja kuittailee Sharon Osbournelle - "Black Sabbath ei ole enää olemassa"

15.03.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Puhujakeikallaan Dickinson kehui Bill Wardia ja pohti Black Sabbathin tilannetta.

Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson, 63, puhui puhujakeikallaan 3. maaliskuuta San Franciscossa Black Sabbathista, kun eräs fani halusi tietää Dickinsonin mielipiteen siitä, voiko Black Sabbathia olla ilman rumpali Bill Wardia

- Rakastan suuresti Wardin soittoa. Hän on mahtava ja olen tavannut hänet, joten voin sanoa, että hän on rakastettava hemmo. Hieman hullu, mutta mukava, eli vähän niin kuin me kaikki, Dickinson sanoi.

Dickinson jatkoi pohdintaansa ja kuittaili samalla Sharon Osbournelle, eli Ozzy Osbournen vaimolle ja managerille. 

- Voisiko Black Sabbath siis olla olemassa ilman Wardia? Jos minulta kysytään, niin Sabbath ei ole ollenkaan olemassa. Sharon Osbourne on pitänyt siitä huolen.

Iron Maidenilla ja Sharon Osbournella on hieman yhteistä historiaa. Vuonna 2005 Sharon Osbourne oli laittanut ihmisiä heittelemään kananmunilla Iron Maidenia, kun Osbourne ei ollut pitänyt joistakin kommenteista, joita Dickinson oli laukonut lavalla. 

Sharon Osbourne. (kuva: AOP)

Black Sabbathin jäähyväiskiertue päättyi vuonna 2017 ja kyseisellä kiertueella Wardin korvasi Tommy Clufetos, sillä uskottiin, että Ward ei pystyisi enää suoriutumaan pitkästä keikkarupeamasta. Ward oli asiasta pitkään vihainen, mutta nykyään mies on kuitenkin sitä mieltä, että yhtye voisi julkaista vielä uuden albumin

Lue myös: Iron Maiden -keikoilla soi aina sama kappale ennen esitystä - Bruce Dickinson kommentoi

Lue myös: Black Sabbathin legendaarinen rumpali haluaisi tehdä uuden Sabbath-albumin - "Olen idealle avoin"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat