Kuva: Warner Music

Legendaarinen Mestarit areenalla -kiertue tekee paluun - mukana huippuartistit

28.03.2022 14:03 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vuonna 2022 toteutettavalla kiertueella uudet mestarit ovat Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen.

Warner Music Live toteuttaa Mestarit Areenalla -konserttikiertueen, jonka uudet mestarit ovat Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen. Kiertue on Suomen kaikkien aikojen suurin yhteiskiertue.

1990-luvulla alkuperäisellä kiertueella mestareina toimivat Hector, Pepe Willberg, Kirka sekä Pave Maijanen.

Areenakeikat nähdään loppusyksyllä 2022 Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

- Me musiikin supernaiset teemme nyt vihdoin yhteiskonsertin! Tämän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tuntuu uskomattomalta ja saa mut ihan sekaisin odotuksesta. Me kaikki artistit olemme tehneet oman vahvan ja persoonallisen uran vuosien aikana. Voitte vain kuvitella, millaista musiikin gloriaa kuulemme tulevalla konserttikiertueella! Uskon, että tämä on ainutkertainen kokemus meille kaikille ja on suuri kunnia tehdä historiaa taitavien karismaattisten naisten kanssa, Kaija Koo kertoo tiedotteessa.

Vesala ottaa pestin vastaan suurella kunnialla.

- Olen seurannut ihaillen näiden artistien uraa ja taitoa - kunnia olla heidän rinnallaan laulamassa. Odotan kovasti yhteisiä keikkoja, joista on tulossa mielettömän upeita! Settilistan hahmottelupalaverit ovat olleet hauskimpia etäpalsuja joissa olen ollut, Vesala sanoo.

Ellinoora on innoissaan siitä, että nyt vuorossa ovat naislaulajat.

- Projektia on valmisteltu pitkään, tuntuu hurjalta, että viimein on aika kertoa tästä ihmisille! On kunnia laulaa samalla lavalla kuin artistit, joita olen pienestä asti ihaillut. Koen, että Mestarit Areenalla on uniikki kokemus niin yleisölle kuin esiintyjillekin ja tällä kokoonpanolla maalataan myös symbolinen kuva: määrätietoiset, omaa polkuaan kulkevat naiset ovat mestareita ja loistavaa musaa ovat Suomessa jo vuosia tehneet ja esittäneet naistaiteilijat, Ellinoora hehkuttaa.

Jenni Vartiainen odottaa, että pääsee pitkästä aikaa lavoille esiintymään ja vielä huippukollegojen kanssa.

- Oon ollut pian neljä vuotta poissa keikkalavoilta ja en malta odottaa pääseväni takaisin, varsinkin tällä kokoonpanolla! Arvostan ja ihailen valtavasti näitä kolmea inspiroivaa artistia. Ollaan tekemässä ja kokemassa jotain hyvin erityistä, joten tätä ei kannata missata, Jenni Vartiainen ilmoittaa.

Joutsenmerkki ja Warner Music yhteistyössä - valokeilassa vastuullisuus

Joutsenmerkki tutkii erilaisia mahdollisuuksia edistää tapahtumien ympäristövastuullisuutta syksyn Uudet Mestarit Areenalla -kiertueella. Esimerkiksi päivittäistavaroista, hotelleista ja rakennuksista tuttu ympäristömerkki kartoittaa parhaillaan ympäristökuorman vähentämisen kannalta keskeisiä asioita kiertueella. Vastuullisuuteen kuuluu esimerkiksi vuoropuheluja tapahtumapaikkojen kanssa ateriapalveluiden, siivouksen ja jätteiden ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Kyseessä on ainutlaatuinen yhteistyö Suomessa, jonka parhaat käytännöt pyritään siirtämään käytännön toimintatapoihin jatkossa.

- Joutsenmerkki on tunnettu kunnianhimoisista kriteereistään vastuullisille tuotteille ja palveluille. Haluamme vaikuttaa myös tapahtumien ympäristökuormitukseen ja Mestarit Areenalla -kiertue antaa siihen loistavan ponnahduslaudan, Ympäristömerkintä Suomen toimitusjohtaja Riikka Holopainen iloitsee.

Mestarit Areenalla 2022 - Kaija Koo, Vesala, Ellinoora, Jenni Vartiainen

Pe 21.10. Espoo, Metro Areena

Pe 28.10. Vaasa, Vaasan Sähkö Areena

La 29.10. Turku, Gatorade Center                                                   

Pe 4.11. Kuopio, Kuopio-halli

La 5.11. Oulu, Ouluhalli                                               

La 12.11. Tampere, Nokia Arena

Liput tulevat myyntiin maanantaina 4.4. klo 9.00

Lue myös: Disney-elokuvilla oli valtava merkitys Ellinooraan - tosielämässä kiinnostavat toisenlaiset tarinat

Lue myös: Kaija Koon menestyslevy on vuoden albumi - "Te olette syy, miksi teen musiikkia"

Kilpailut

Uusimmat