Kuva: Lauri Kujanpää

Michael Monroen uusi kappale on omistettu rakkaille - "Ylistuslaulu läheisillemme"

28.04.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Monroe julkaisee kesällä uuden I Live Too Fast To Die Young -albumin

Kattavasta urastaan, lavakarismastaan ja loputtomasta energiastaan tunnettu Michael Monroe julkaisee kesäkuussa uuden I Live Too Fast To Die Young -albumin.

Nyt albumilta on saatu uusi maistiainen Can't Stop Falling Apart -kappaleen muodossa. Kyseinen kappale on omistettu läheisille.

- Can’t Stop Falling Apart on omistettu vaimoillemme ja rakkaillemme, jotka ovat seisoneet rinnallamme elämän eri käänteissä ja myös pitkien maailmankiertueiden ajan. Biisin sanoma koskee myös kaikkia työn takia paljon kotoa poissa olevia ihmisiä, jotka eivät näe läheisiään niin paljon kuin haluaisivat. Tämä on ylistyslaulu niille läheisillemme, jotka ovat aina tukenamme, Monroe kertoo tuoreessa tiedotteessa.

- Can’t Stop Falling Apart on 1970-luvun Sladen inspiroima glamrock ‘stomper’. Biisi juhlistaa rakkaitamme, jotka tukevat meitä kiertuemuusikon ylä- ja alamäissä, kitaristi Rich Jones jatkaa.

Monroe täyttää kesällä, tarkemmin 17. kesäkuuta, 60-vuotta ja juhlistaa merkkipaalua 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa perjantaina 23. syyskuuta.

Voit kuunnella uuden kappaleen alta. Musiikkivideon on ohjannut Ville Juurikkala ja Joel Korhonen.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Legendat kuvassa - Vesa-Matti Loiri ja Michael Monroe viettivät aikaa yhteisen intohimon parissa

Lue myös: Michael Monroe täyttää tänä vuonna pyöreitä - luvassa jättikeikka

Lue myös: Michael Monroe julkaisi uutta musiikkia - tulevalla albumilla mukana Slash

Kilpailut

Uusimmat