Kuva: Mikko Räsänen

Metallican Kirk Hammett jätti päihteet yli 7 vuotta sitten - "Sain aivoni takaisin"

04.05.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hammett julkaisi vastikään ensimmäisen soololevynsä.

Metallica-kitaristi Kirk Hammett, 59, julkaisi vastikään soololevyn Portals, joka sisältää neljä kappaletta. Mies on antanut levyn tiimoilta useita haastatteluja.

Kerrang!-julkaisulle Hammett sanoo, että on ollut yli seitsemän vuotta selvänä. Hammett on huomannut, kuinka on paljon aikaansaavampi, kun ei käytä elämäänsä päihteisiin.

- Olen ollut selvänä nyt seitsemän ja puoli vuotta ja minun mieleni on erilaisessa paikassa. Olen parempi keskittymään ja sain aivoni takaisin. Muistan myös paremmin, Hammett kertoo.

- Kun lopetin päihteet, huomasin, että minulla on enemmän aikaa tehdä asioita, kun en enää roiku baareissa ja palaudu siitä. Ehdin soittamaan enemmän kitaraa, kiertelemään paikoissa ja rakastan sitä, että elämäni on nyt erilaisempi kuin ennen, kitaristi jatkaa. 

Viime kuussa Hammett sanoi Rolling Stone -julkaisun haastattelussa, että on hämmästynyt, kuinka sai siunauksen soololevyn julkaisuun Metallican muilta jäseniltä.

- Kuten kaikki varmasti tietää, meidän bändimme ei ole ollut kovinkaan tukeva soolotöitä kohtaan. Olemme onneksi nyt eri ihmisiä kuin 20 vuotta sitten: vanhempia, viisaampia ja aikuisempia, Hammett ilmoitti. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Kirk Hammett julkaisi soololevyn - kertoo, miksi oli hämmästynyt Metallica-jäsenten siunauksesta

Lue myös: Metallican Kirk Hammett asteli lavalle Judas Priestin keikalla - soittivat klassikkokappaleen

Lue myös: "Emme ole vielä kokeneet huippuamme" - Kirk Hammett näkee Metallican tulevaisuuden valoisana

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat