Kuva: AOP

Nyt se on varmaa - Judas Priest valitaan Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan

05.05.2022 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Judas Priest perustettiin vuonna 1969 ja se on myynyt maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä. Kyseessä on yksi legendaarisimmista heavy metal -yhtyeistä.

Legendaarinen heavy metal -yhtye Judas Priest valitaan tänä vuonna arvostettuun Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan. Bändi tiedottaa asiasta muun muassa Instagram-sivullaan.

"Olemme innoissamme ja otettuja, että meidän valitaan Rock and Roll Hall Of Fameen vuonna 2022. Tämä on myös hieno hetki british heavy metal -genrelle, heavy metal -musiikille ja meidän uskomattomille faneille, jotka ovat tukeneet meitä ja pitäneet lippuamme korkealla", yhtye kirjoittaa.

Judas Priest perustettiin vuonna 1969 ja se on myynyt maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä. Bändin tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Breaking The Law, Living After Midnight sekä Painkiller.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Blabbermouth-sivusto uutisoi, että kunniagalleriaan Judas Priestin tämänhetkisistä jäsenistä valitaan laulaja Rob Halford, basisti Ian Hill, kitaristi Glenn Tipton ja rumpali Scott Travis. Aikaisemmista jäsenistä mukaan tulevat kitaristi K.K Downing, rumpali Les Binks ja rumpali Dave Holland.

Judas Priest saapuu kesällä, tarkemmin 8. kesäkuuta, Suomeen Helsingin jäähalliin. Yhtyeen basisti ja perustajajäsen Ian Hill, 71, kertoi vastikään Radio Cityn haastattelussa, että hänellä on paljon mukavia muistoja Suomesta.

- Olemme olleet siellä monta kertaa ja siellä on mahtavaa. Rakastamme maatanne ja siellä on paljon hyviä ystäviämme. Voit lukea koko haastattelun täältä.

Voice.fi ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Judas Priest -legenda Ian Hill kehuu Suomea - "Rakastamme maatanne"

Lue myös: Glenn Tipton esiintyi Judas Priestin keikalla - fanit sekosivat

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat