Kuva: Lauri Kujanpää

Soundi: Lordi löysi uuden jäsenen - "Kone oli aluksi villi kortti"

31.05.2022 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lordin pitkäaikainen kitaristi Amen jätti yhtyeen toukokuun alussa. Nyt hänen tilalleen on tullut Kone-niminen hirviö.

Toukokuussa monet Lordi-fanit hämmästyivät, kun yhtyeen pitkäaikainen jäsen Amen jätti bändin.

- Tänään joudun kertomaan, että kitarani on hiljentynyt Lordissa. En olisi ikinä uskonut, että kirjoittaisin näitä sanoja, mutta elämässä tapahtuu asioita ja ihmiset muuttuvat, Amen kirjoitti tuolloin Facebook-sivullaan.

Yhtyeen keulahahmon, Mr. Lordin, mukaan Amen ja yhtye kasvoivat erilleen.

- Ajauduimme eri teille eikä asioita voi enää korjata. Amen ei ollut enää onnellinen bändissä emmekä me olleet onnellisia, että hän on bändissä, Mr. Lordi kommentoi Facebookissa.

Nyt Lordi on ilmoittanut, että yhtyeen uuden kitaristin nimi on Kone. Mr. Lordi kertoo Soundi-lehdelle, että kyseinen muusikko oli aluksi niin sanottu villi kortti.

- Etsimme uutta muusikkoa todella intensiivisesti, ja lopulta pöydällä oli muutamia erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja. Kone oli aluksi jonkinlainen villi kortti tai musta hevonen, sillä tiesimme hänen olevan kovan luokan ammattilainen, mutta samaan aikaan ajattelimme, ettei hän kuitenkaan ehdi hypätä meidän kelkkaamme, laulaja Mr. Lordi kommentoi

- Sitten joku sanoi, että kysytään nyt silti. No, kysyimme, ja Kone ilmoitti liittyvänsä orkesteriin oikein mielellään, hirviö jatkaa.

Lordi esiintyy kesäkuussa Rock in the City -tapahtumassa sekä Vantaalla että Kuopiossa.

Näet kuvan Koneesta alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Mr. Lordi, eli Tomi Putaansuu, on luotsannut Lordi-yhtyettä omintakeisella tyylillään jo kohta 30 vuoden ajan. Lordi julkaisi marraskuun lopussa peräti seitsemän albumia yhdellä kertaa, ja suurprojektista pääset lukemaan lisää tästä jutusta.

Lue myös: Ison-Britannian upeaääninen euroviisuedustaja hehkuttaa Lordia: "Sen pitäisi olla kaikkien suosikkieuroviisubiisi"

Lue myös: Mr. Lordi ei ole ollut hetkeäkään elämästään somessa - "Se on saatanasta"

Lähde: Soundi, Facebook, Facebook

Kilpailut

Uusimmat