Kuva: Kiril Juha Kainulainen

Blind Channel toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa - esiintyy omalla hallikeikalla Suomessa

01.06.2022 09:10 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Blind Channelin menestyksekkääseen vuoteen on kuulunut muun muassa kuusi Emma-palkintoa.

Energisenä livebändinä ja valtavassa nosteessa Euroopassa ja Yhdysvalloissa oleva Blind Channel toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa esiintymällä ensimmäisellä omalla hallikeikallaan Helsingin Jäähallin Blackboxissa torstaina 29. joulukuuta.

- Tämä on meidän tähänastisen uran isoin juttu. Ollaan suunniteltu niin iso show, että sen toteuttaminen on mahdollista vain jäähallissa. Bändiä perustaessa uhottiin, että soitetaan meidän 10-vuotiskeikka jäähallissa ja vaikka tämä virstanpylväs tulikin vuosi etuajassa, ollaan valmiimpia kuin koskaan, Blind Channel kertoo tiedotteessa.

Toukokuussa kuusikko voitti Emma-gaalassa kuusi Emma-palkintoa. Bändi voitti kaikki kategoriat, joissa oli ehdolla: vuoden rock, vuoden vienti, vuoden yhtye, vuoden biisi, vuoden striimatuin kappale ja yleisöäänestyksen voittaja. Kesällä yhtyeellä on luvassa yli kaksikymmentä festarikeikkaa sekä uuden Lifestyles of Sick & Dangerous -albumin julkaisu, jota seuraa uusi Euroopan-headline-kiertue elokuun lopulta lokakuulle. Vuosi huipentuu Helsingin Jäähallikeikkaan 29. joulukuuta

Blind Channel on saanut valtavasti huomiota tämän ja viime vuoden aikana sekä kotimaassamme että ulkomailla. Bändin menestyksekäs esiintyminen Euroviisuissa johti muun muassa siihen, että hittikappale Dark Side nousi Spotify-listoilla korkealle ympäri maapallon

BLIND CHANNEL Helsingin jäähalli,  Blackbox Torstai

29.12.2022

Ovet klo 18.00, showtime klo 20.00

Ikärajaton

Liput: Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 1. kesäkuuta klo 12.00. Hinta 39,90 €, Lippu.fi Vip-lippu 99,90 € (sis. pääsylippu, fanilahja, vip-passi ja kaulanauha, ruokailu buffetissa ennen keikkaa)

Lue myös: Blind Channel -jäsen vertasi bänditoveriaan Ilari Johanssoniin - näetkö yhdennäköisyyden?

Lue myös: Blind Channel kiertää ahkerasti Yhdysvaltoja - yhtye julkaisi videokoosteen kulissien takaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat