Kaikki artikkelit

The Cruise seilataan 27.-28.12. Baltic Princessillä Turusta Tukholmaan.
Blind Channel ei halua liikoja retostella Euroviisujen kuudennella sijalla. "Täytyy muistaa, että emme me sitä voittaneet", solisti Joel Hokka sanoo.
Blind Channel on kuluneen vuoden aikana kiertänyt ahkerasti Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Railakas bilettäminen on johtanut muun muassa sijoiltaan menneeseen olkapäähän ja yökasteluun, mutta hurjimpia tarinoita ei uskalleta kertoa julkisuuteen.
Albumilta löytyvät muun muassa jättihitti Dark Side sekä sitä seuranneet radio- ja striimimenestykset Balboa, We Are No Saints, Bad Idea ja Don’t Fix Me.
Kyseessä on viides sinkkujulkaisu perjantaina 8. heinäkuuta maailmanlaajuisesti ilmestyvältä Lifestyles of Sick & Dangerous -albumilta.
Blind Channelin menestyksekkääseen vuoteen on kuulunut muun muassa kuusi Emma-palkintoa.
Basisti Olli Matelan kuvaan tuli huvittava kommentti kitaristi Joonas Porkolta.
Videolla pääsee kurkistamaan muun muassa keikkabussiin ja lavanäkymiin.
The Rasmus voitti Uuden Musiikin Kilpailun 26. helmikuuta Jezebel-kappaleellaan.
"Meillä ei ole muuta mahdollisuutta", yhtye tiedottaa sosiaalisessa mediassa.
Blind Channel julkaisi tänään uuden kappaleen Bad Idea.
Cyan Kicks tavoittelee euroviisuedustuspaikkaa UMK:ssa. Heitä on verrattu viime vuoden voittajaan Måneskiniin, mutta bändi itse ei näe yhtäläisyyksiä.
Viime vuoden voittaja avaa UMK-show'n 26. helmikuuta.
Jezebel-kappale on noussut YouTubessa trendaavimmaksi videoksi ja monet kuuntelijoista povaavat biisille jopa Euroviisu-voittoa.
Blind Channel lähtee ensi syksynä kattavalle Euroopan-kiertueelle. Joel Hokka kertoo Voice.fi:lle, että odotukset ovat suuret.
Haloo Helsinki on kuluneen vuoden kuunnelluin artisti Suomen Spotifyssa.